Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Teknoloji Haberleri

Elon Musk'tan Mars'a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Elon Musk'tan kredi imkanı gelecek.

Elon Musk'tan Mars'a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Günümüzün en popüler girişimcisi olan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde ilgi çekici bir açıklama yaptı. Twitter üzerinden devamlı olarak takipçileri ile etkileşimde olan Musk, parası olmayan insanların da Mars gezegenine gidebileceğini belirtti. Yabancı basında yer alan habere göre SpaceX Ceo'su, 2050'ye kadar bir milyon insanı Mars'a taşıyacağını açıkladı. Bununla ilgili olarak Mars gezegenine isteyen herkesin gidebilmesi gerektiğini savunan Musk, parası olmayanlar için kredi sağlanması gerektiğine inanıyor.

Elon Musk'tan Mars'a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Ayrıca Mars gezegeninde yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Musk, parası olmayan insanların bu şekilde yolculuk masraflarını karışılayabileceğini belirtti. Yani Mars'a gitmek istiyor ve para bulamıyorsanız, Elon Musk için Mars'ta çalışarak masraflarınızı çıkartabilirsiniz. Diğer bir yandan yakın zamanda Mars için seyahatlerine başlayacağını belirten Musk tüm hazırlıklara devam ediyor. Eğer kendisinin çalışmalarını merak ediyorsanız, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bakalım 2050 yılına kadar Mars gezegenine olan seyahatler nasıl bir şekilde sağlanacak? Merakla bekliyoruz. Diğer bir yandan ülkemizde de bu konuda çalışmaların yapılması beklenmekte.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

''Sizi kölem yapıcam'' gibi tınladı. Adama kobay lazım, gitmesi bile psikolojik bir yolculuk... Yaşaması desen aşağıdan ;yeraltı canavarı 3D mi çıkar, Mars Bulutu 5D mi yoksa Uzaylı virüsü taşıyan sinekler mi ? Özetle bu kıyaklar boşa değil.

0 puan
MO
MK Okuru

Mars’a ağaç ekip oksijen tabakası oluşturmak istiyorlar en kötü ihtimalle kapalı alanlarda yaşamı sağlayıp tüm Mars’ı yeşillik yaparsalar aman Tayyip’i götürmeyin oraya birde geri dönüş çok zormuş okuduğuma göre giden gelmiyor acep ne iştir burası marstır yolu yokuştur

0 puan
G
Ghost86 Çırak

Farzedelim ki "abi ben inince ücretimi ödeyeyim. Marsda mıntıka falan yaparım ödeşiriz" deyip borçlu Mars'a gittim. İnince kafilenin arasına karışıp ilk köşeyi dönüşte çaktırmadan sıvıştım. Koca gezegen, kim bilecek? Gezdim tozdum, kordonda uzaylı kızların popolarına falan baktım, mıntıka falan yapmadım, borcumu ödemedim. Dönüş saati gelince de listeden adımı bulduklarında borcumu ödemediğim belli oldu eee ne olacak? Beni Mars'da mı bırakacaklar? Beni almadan dünyaya mı dönecekler, sen biletini ödemedin diye? Kardeşim bir dünyalı olarak milli duygularla marsa hizmet etmek istemiyorum belki? Öyle ısmarlama seyahat olmaz Musk, şirketi batırırsın.

0 puan
MO
MK Okuru

Sence O kadar kolay mı köşeden kaçtım demek orası uzay yav oksijen yok yer çekimi yok hiç bir halt yok hem takarlar sana bir tane çip dön bakalım köşeyi :-)

0 puan
U
ugurlsm Çırak

Ne kadar hayatta kalmayı planlıyorsun bu şekilde :D Yemek, su ve barınma yok. Kostümünü çıkarabileceğin ortam ve oksijen de öyle. Koca gezegenmiş...

0 puan
MO
MK Okuru

elon sanırım kendisine marsta köle bir kabile kurmak istiyor mantıklı borçlan dır marsa yolla bedavaya çalıştır

0 puan