1/12

Forza Horizon 5 için 'beni buraya atın' dedirten görseller geldi

Ersin Kılıç 27.07.2021 - 12:53
E3 2021 döneminde duyurusu yapılan Forza Horizon 5 için yayınlanan yeni ekran görüntüleri grafik konusunda adeta şov yapıyor.

Forza Horizon 5 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu ekran görüntülerine baktığımızda oyunun dünyasının gerçekten de ne kadar güzel gözüktüğüne bir kez daha şahit oluyoruz. E3 2021 fuarında düzenlenen Microsoft sunumunda ilk olarak karşımıza çıkan oyunun bu yeni ekran görüntülerinde birbirinden farklı bölgelere yer verildiğini görüyoruz.

Forza Horizon 5 yeni ekran görüntüleri ile dikkat çekiyor

Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de çıkacak ve daha önce açıklandığı gibi çıktığı gün Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Şimdiye kadar ki en büyük ve oynanış bakımından çeşitlilik barındıracağı söylenen Forza Horizon 5, bu sefer oyuncuları Meksika'nın uçsuz bucaksız topraklarına götürecek. Plajlardan ormanlık alanlara, şehirlerden volkanik dağlara kadar Meksika'nın çok farklı bölgelerine gideceğimiz oyunda ayrıca fotogrametri tekniğinin kullanıldığını da öğrenmiştik. Zaten yayınlanan ekran görüntülerine baktığımızda da bu tekniğin ne kadar başarılı gözüktüğüne de şahit oluyoruz.

Bu görseller dışında Forza Horizon 5 için bir sohbet videosu da yayınlandı ve bu videoda oyuna dair yeni oynanış videolarına yer verilmiş durumda. Bu videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tamamen açık bir dünyaya sahip olan Forza Horizon 5 içerisinde diğer oyuncular ile her an haritada karşılaşabilecek ve onlarda yarışlara girebileceğiniz gibi özel etkinlikler de düzenleyebileceksiniz. Yapım ekibi haritanın belli noktalarına mini oyunlar eklediği gibi oyun alanına kocaman bir stadyum da eklemiş. Bu stadyumda kendi özel oyunlarınızı düzenleyebilecek ve birbirinden farklı arena oyunlarını arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceksiniz. Oyunun yayınlanan yeni görselleri şu şekilde;