Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

GTA V'in çıkış tarihi açıklandı!

Gerçek GTA V'in ayak sesleri

GTA V'in çıkış tarihi açıklandı!
GTA V'in yeni nesil çıkış tarihini bekleyenlerden misiniz? Rockstar nihayet sizleri duydu.

GTA V'in çıkış tarihi açıklandı!

Rockstar, nihayet ağzındaki baklayı çıkardı ve GTA V'in yeni nesil çıkış tarihlerini oyunun yeni içerikleriyle birlikte açıkladı.

Belirtilenlere göre GTA V'in yeni nesil sürümlerinde, karakterlerimizin görünüşleri önemli ölçüde iyileşecek. Dahası, caddelerin ve sokakların detayları da oldukça kuvvetlendirilmiş. Örnek olarak yağmur yağdığı zaman, yollarda bulunan çukurlarda su birikebilecek.

Açıklanan diğer bilgilere göre GTA V'te bulunan vahşi yaşam, yeni nesilde daha da renklenecek. Artık hem evcil hayvanların hem de vahşi doğada bulunan hayvanların sayısı, bir hayli arttırılacak. Aynı zamanda artık hayvanlar taştan bir yapıya değil, gerçek kürke sahip olacaklar. Son olarak hayvanların kaplama dokuları da önemli ölçüde geliştirildi. Tabii sadece doğada bulunan canlılar iyileştirilmedi. Doğada bulunan bitkiler, ağaçlar hatta denizin altında bulunan mercanlar ve sualtı bitkileri bile daha detaylandırıldı.

Ayrıca GTA V'in çizim mesafesi, yeni nesilde oldukça büyük bir gelişim göstermiş. Artık şehrin ışıkları hatta trafik lambaları bile, oldukça uzak mesafelerden görülebilecek.

Son olarak GTA V'in yeni nesil çıkış tarihi açıklandı. Belirtilenlere göre GTA V'in Xbox One ve PS4 sürümleri 18 Kasım 2014 tarihinde, PC sürümü ise 27 Ocak 2015 tarihinde satışa sunulacak.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.09.2014 15:06:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.09.2014 19:17:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.09.2014 16:04:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>PS4 akar, pc bakar. Uncharted 4, Bloodborne, RDR 2 en baba oyunlar pc ye gelmeyecek. Bu devirde bir PS4 şart. </font></td></tr></table><br></center> Balta döner sap döner 2 ay sonra biz pc de ulturada oynarken sen youtube dan grafikleri karşılaştırırsın geç olsun güç olmasın aslanım.</font></td></tr></table><br></center> UVVVVV !!!!... Laf girdiği yerde tur bindirmiş helal</font></td></tr></table><br></center> oyunu 2 sene önce bitirmiş olacak adam,neyin karşılaştırmasını yapacak la?

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.09.2014 19:22:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>ne yazıkki haziran 2015e ertelendi!</font></td></tr></table><br></center> evet ne yazık ki ign de bende şimdi okudum haberi. yalnız haziran değil mayıs 2015 ilk haftasına ertelenmiş. desenize oyun artık başka bahara kaldı...

0 puan
MO
MK Okuru

korsanı anlarımda şu ps 4 pc bir tutmayın allah aşkına pc bi sistem döşesen konsolu yerle bir eder sen gidip kaç yılık ps 3 günümüz pc sinlemi karşılaştırıyorsun komik gerçekten pc için çok iyi para kazanman laızım ekran kartı rami dir şuyudur buyudur pc zaten oyun için yapılmamış

0 puan
MO
MK Okuru

ne yazıkki haziran 2015e ertelendi!

0 puan
MO
MK Okuru

ps3te 2013te bitirdiğimiz oyunun pcde 2015te oynanabilecek olması komik.

0 puan
M
MonoLog Çırak

Cracklenme olayı hemen çıkacağı için pc gene taaaa ocak sonu geçmiş olsun gençler gene :) çile bülbülümmmm çileeeeeeeeee

0 puan