Harry Potter dizisinin yapım aşamasında olduğu rapor edildi

Ersin Kılıç 26.01.2021 - 13:27
Harry Potter evreninde geçen yeni bir dizinin yapım aşamasında olduğu ve HBO Max üzerinden yayınlanacağı rapor edildi

Harry Potter dizisi için düğmeye basıldı. Yeni filmleri ve oyunları derken genişlemeye devam eden Harry Potter evreni için yeni bir haber geldi ve bu evrende geçen bir dizinin HBO Max üzerinden yayınlanacağı rapor edildi. Henüz çok erken bir aşamada olan bu projenin yayın tarihi ise şimdilik belli değil.

Söylenti: Harry Potter dizisi için düğmeye basıldı

Variety sitesinin haberine göre dizi için aksiyon aşamasına geçilmiş durumda. Fakat HBO Max ve Warner Bros tarafından henüz bir duyuru yapılmadığı gibi bu projenin henüz hiçbir bilgisi de belli değil. Yani oyuncu kadrosu dışında yönetmen, hatta yapımcısı bile açıklanmamış durumda. Zaten Warner Bros yaptığı açıklamada "Bir stüdyo ya da yayın platformu ile Harry Potter serisi için bir anlaşmamız bulunmuyor" ifadelerine yer vermiş. Bu da projenin en azından böyle bir ihtimal varsa bile çok erken bir süreçte olduğunu, yani masa üzerinde olduğunu gösteriyor diyebiliriz.

Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beast serisi bildiğiniz gibi ana serinin çok öncesinde yaşanan olayları konu ediniyor. Bunun dışında Hogwarts Legacy oyunu ise 1800'lü yıllarda geçecek ve büyücülük okulunun çok daha eski dönemlerine göz atmamıza olanak sağlayacak. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
kaskal
kaskal 26.01.2021 23:13
HL için 1800'lü yıllar hiç iyi bir tercih değil. Bir ortaçağ teması yapmadılar gitti. Yahu Troller, goblinler, devler envai çeşit yaratık var. Şu okulun kuruluş yılında geçen bir kurgu tasarlasanıza kardeşim. Godric Gryffindor ile yan yana kılıç sallayalım. Asadan önce kılıçla büyü yapılıyormuş gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2021 21:23
Farklı konu üzerinden gidecek olması güzel. Aynı olsaydı beklentileri kesinlikle karşılamazdı. Şu zamana kadar bunun birçok örneği oldu. Beklentiyi fazla tutmadan bekliyor olacağım. Ayrıca çok sevindim. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2021 16:21
Ne?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harry Potter dizisinin yapım aşamasında olduğu rapor edildi
İlginizi Çekebilir