Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri dönebilir

Atıf Doğan Özcan 28.06.2022 - 14:47
Johnny Depp milyonlarca hayranı bulunan Karayip Korsanları serisinin oyuncu kadrosundan olaylı bir şekilde çıkartılmıştı. Şimdi ise Disney geri adım atıyor.

Johnny Deep 2018 senesinde Disney tarafından milyon dolarlık bir proje olan Karayip Korsanları serisinden çıkartılmıştı. Eski karısı Amber Heard ile yaşamış olduğu aile için şiddet ve hakaret davasına karşılık vermiş olduğu hukuk savaşını kazanan Depp için işler şimdi iyiye gidiyor diyebiliriz.

İçinde Johnny Depp olmayan bir Karayip Korsanları filmi düşünülemez

Disney, oyuncu Johnny Depp için Karayip Korsanları serisine geri dönmenin yolunu açmaya hazırlanıyor. Kaptan Jack Sparrow’un yeniden güverteye çıkması için şaşırtıcı bir meblağ teklif edildiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Disney tarafı bu tekliften oldukça umutlular ve Depp’in onları affedeceğini düşünüyorlar. Disney’in Johnny Depp’i geri getirmek için 301 milyon dolarlık bir anlaşma sunmaya hazırlandığı bildirildi.

Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri dönüyor

Karayip Korsanları serisinin hayranları Johnny Depp’in yani Kaptan Jack Sparrow’un tekrardan gemiye dönmesinin yıllardır istiyorlar. Depp’in hayranları, zaten Amber Heard’ın onu “karısını döven adam” olarak suçlamasının ardından, seriden çıkartılma kararının yanlış karar olduğunu  sürekli olarak söylediler. Gelen duyuma göre, oyuncuya bazı hediyeler gönderilmesi ve Depp'in yeniden geri dönmesi için teklif verilmesi hayranların dileklerini gerçekleştirmiş oldu.

Söylentinin kaynağı yaptığı açıklamada, “Şirketin ona çok içten bir mektup yazdığı ve güzel hediyelerle dolu bir sepet ile gönderdiğini biliyorum” dedi. “Ama nasıl karşıladığından emin değilim” diye ekledi. Disney'in yalnızca Jack Sparrow’a odaklanan yeni bir korsan filmi düşüncesinde olduğu ve Disney+ için bir dizi düşündüğü, hikayesinin ise Kaptan Jack Sparrow ve Siyah İnci’yi konu alacağı gelen bilgiler arasında.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 15:20
Johnny Depp'in performansindan bagimsiz olarak son cikan 2 film bence cok kotuydu. Izlerken gereksiz yere uzatilmis bir seri tadini alabiliyordun. Bence gereksiz yeni bir film.
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 10:27
kötüyse izleme gerekliliğine sen mi karar veriyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 18:50
Kim bilebilirdi ki Kaptan Barbarossa'nın serinin gizli ana karakteri olabileceğini=D
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 28.06.2022 16:31
Yeni eklenen karakterlerin gereksiz mevzuları yüzünden son 2 film hiç keyif vermedi. 4. film neysede 5 çok kötüydü. Jack ve tayfasının maceraları lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri dönebilir
İlginizi Çekebilir