Kingdom Come Deliverance satış rakamı açıklandı

Alparslan Gürlek 27.06.2022 - 20:22
Kingdom Come Deliverance satış rakamı bugün itibariyle 5 milyonu bulmuş durumda. Kickstarter'da 2014'de başlayan proje başarıdan başarıya koşuyor.

Geliştirici Warhorse, bugün Kingdom Come Deliverance satış rakamı verilerini paylaştı. Oyun çıkışının dördüncü yılında toplamda 5 milyon kişiye ulaşarak gerçekçi ortaçağ deneyiminin aslında sektörde ne kadar beklenen bir atmosfer olduğunu kanıtladı. Ayrıca bu başarının şerefine geliştirici ekip sosyal medya üzerinden ödüllü bir etkinlik başlattı.

Kingdom Come Deliverance 5 milyon kişiye ulaştı

Warhorse'un 2014 yılında iddialı bir kickstarter projesi olarak başlattığı ve hayranlardan aldığı destek ile 13 Şubat 2018'de piyasaya sürülen yapım, başarıdan başarıya koşuyor. Kingdom Come Deliverance satış rakamı 5 milyona ulaştı ve bugün bunun kutlaması var. Geliştirici ekip başlattığı etkinlik ile 5 kişiye oyundaki ana karakter Henry'nin figürlerini gönderecek. Etkinliğe katılmak için yapmanız gerekenler ise çok basit.

Kingdom Come Deliverance satış rakamı açıklandı

Geliştiriciler sizden KCD'nin en sevdiğiniz bölümünü ya da oyuna dair bir hikayenizi Twitter, Facebook ya da Steam duyurusu üzerinde paylaşın. Bu kadar! Katılım için son tarihiniz 7 Temmuz. Steam yaz indirimlerinin bittiği gün kazananlar açıklanacak ve Henry figürlerine kavuşacaklar. Açıkçası oyunu heyecanla bekleyip ön sipariş ile alıp, bir hafta içinde içinden geçen biri olarak Kingdom Come Deliverance satış rakamı beni fazlasıyla mutlu etti. Bu tür projelerin başarısı demek, ilerleyen dönemde daha fazla karşımıza çıkacak olmaları demek. Sevdiğiniz şeyleri destekleyin, daha fazlasıyla karşılaşın. Bütün formül bundan ibaret...

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2022 01:15
Witcher 1'in kombat sistemini bile seven ben buna dayanamadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
ortamkaos
ortamkaos 29.06.2022 15:09
Combat sistemi ilk saatlerde zorlayıcı ve saçma geliyor evet ama el alıştıkça aslında ne kadar iyi çalışan zevkli bir sistem olduğunu hissediyorsunuz. Souls oyunları da öyle değil mi zaten? Çıkan her oyun aynı mekaniklerle geldiği için iyice pörsümüşüz birileri yeni şeyler deneyince hemen saçma ve zor geliyor. Oynarken içinde yaşadığıma ikna olduğum nadir oyunlardan biri kesinlikle bu başarıyı hakediyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 00:45
Herkese Selamlar.
Ben bu oyunu samimiyetimle söylüyorum merak ve heyecan ile aldım oyunda ciddi derecede keyif aldım hikaye olsun özellikle Türkçe dil desteği olması ilgi duyma sebebiyetim oldu.
Oyunda buglar ve combat sisteminin düzeltilerek giderilmesi düşünülebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 14:14
Oyun hakkındaki tek şikayetim birisi size vurduğunda karakterin nereye bakacağını şaşırması bu mekanik yüzünden birçok kez ne olduğunu anlamayıp öldüm
---------------------------
Gerçekçiliği ön plana çıkartmaya çalışmışlar. Tabi işin tekniğini bildikten sonra bu dertten de kurtuluyorsunuz. Komboları ve zamanlamaları iyi öğrenmek lazım :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 12:27
Combat sistemi dışında iyi bir oyun.
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 13:28
Combat sistemi aşırı iyiydi bence denenmemiş bir şeyi yapmıştı adamlar ve gayet iyiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come Deliverance satış rakamı açıklandı
İlginizi Çekebilir