The Matrix Resurrections 2.fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 7.12.2021 - 00:07
Gösterim tarihi için gün saymaya başladığımız The Matrix Resurrections için hikaye detaylarına daha fazla yer verilen 2.fragman yayınlandı.

Warner Bros dün kısa bir teaser videosu ile The Matrix Resurrections 2.fragmanının bugün yayınlanacağını işaret etmişti. İşte bahsi geçen ve hikaye adına çok daha fazla detay görme şansına eriştiğimiz filmin 2.fragmanı nihayet yayınlandı. Bu fragmana baktığımızda ilk fragmanda gördüğümüz sahneler dışında birçok yeni sahneye yer verildiğini de görüyoruz.

The Matrix Resurrections 2. fragmanı ile karşımızda

Filmin fragmanına baktığımızda aslında daha önce sık sık bahsi geçen yeni bir döngüye vurgu yapıldığını görüyoruz. Bu kısımda daha önce yayınlanan teaser videolarında olduğu gibi ilk üçlemeden çok önemli sahnelere yer verilmiş. Dahası Ajan Smith'in sözlerinin ve etkisinin bu filmde devam edeceği de net bir şekilde gösterilmiş. Muhtemelen bu yeni döngüde kendisini fragmanlarda da gözüken yeni bir yüzle göreceğiz.

The Matrix Resurrections 2.fragmanı yayınlandı

Bunun dışında fragman tonlamasında daha çok aksiyon sahnelerine yer verilmiş. Ayrıca Neo ve Trinity arasındaki ilişkinin ne kadar önemli bir şekilde anlatılacağı bir kez daha gözümüze sokulmuş. Fragmanda ayrıca Neo'nun kısa saçlı hallerini, yani uyanıştan sonraki halini de görüyoruz. Keşke bu kısım filme sürpriz olarak kalsaydı daha iyi olabilirdi. Fragmanda Trinity'nin sözleri ise önemli bir ayrılığı getirecekmiş gibi duruyor. Tabi bu tamamen tahmin, detaylarını filmde göreceğiz.

Keanu Reeves'ı bir kez daha Neo rolü ile izleyeceğimiz filmde ana seride Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss da başrol oyuncuları arasında yer alıyor.. Filmde ayrıca Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas ve Yahya Abdul Mateen II gibi isimleri de göreceğiz. The Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021'de gösterime girecek.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2021 16:45
Aard atmayaydı iyiydi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2021 17:38
O saçları kestirseydiniz reisin. Aklımız john wicke gidiyor.
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2021 20:31
Hakkaten, bir pistol çıkartacak diye bekliyorum ben de :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 7.12.2021 17:52
yeni Matrix filminin adı da, TRT'nin yerlere göklere sığdıramadığı Osmanlı dizileri gibi olmuş...filmin adı The Matrix Resurrections... yani, The Matrix: Diriliş... yani; Diriliş Ertuğrul gibi...:D ama bu yeni filmle TRT dizilerinin alakası yok...:D birisi demişki; gerçekten robotlarla mücadele eden bir matrix filmi görmek istiyorum, şehirde takla atan bodyguard görmek istemiyorum diye yorum yapmış...arkadaş!... senin herhalde The Matrix serilerinden haberin yok galiba... The Matrrix Revolutions'ın konusu neydi acaba, yeniden izle bi bakalım? robotlarla mücadele eden bir Matrix filmi istiyorsan, The Matrix: Revolutions'ı izle, yani 3. filmi...ayrıca, bu yeni filmde de robotlarla savaş devam ediyor...neyin kafasını yaşıyorsan artık böyle yorum yaptığına göre?... ilk 3 filmi başka bi tarafınla izlediysen onu bilemiycem...
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2021 20:27
"Resurrections" kelimesini nasıl çevirmeliydiler peki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 8.12.2021 12:02
Matrix Awakens ne oluyor beyler tam olarak. İndirdik bekliyoruz ama anlayamadım…
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2021 13:14
Abi ben şehirleri değil o robot dünyasını görmek istiyorum. Gerçekten robotlarla mücadele eden bir matrix filmi görmek istiyorum. Şehirde takla atan bodyguard görmek istemiyorum. Artık sıktı gerçekten.
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2021 18:11
Animatrix senin istediğin konuları üstü kapalı işliyordu. Burada ki arkadaşlar sanırım matrix'i üçleme olarak biliyorlar sadece. Benim şahsi fikrimde robot dünyasında daha çok aksiyon görmek. Fragman içinde bü tür görüntüleri bolca kullanmışlar. Umarım güzel bir film olur.
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2021 16:56
Sen matrixi cok yanlis anlamissin, ac transformers izle
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Matrix Resurrections 2.fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir