The Witcher Remake açık dünya olacak. Geçtiğimiz ay bir dolu Witcher Projesi duyuran CDPR, Unreal Engine 5 ile geliştirilecek The Witcher Remake oyununu da Ekim sonunda resmen duyurmuştu. Ardından sessizliğe bürünen firma, 2022 üçüncü çeyrek mali raporunda oyuna kısa da olsa yer vermiş.
CDPR mali raporunda oyunun " hikaye odaklı, tek kişilik açık dünya rol yapma oyunu" olacağı ve "başka detaylar paylaşılana kadar beklememiz gerekeceği" vurgulanmış. CD Projekt'den Adam Badowski oyuna dair şu açıklamayı yapmıştı:
" Witcher, CD Projekt Red için her şeyin başladığı oyundu, ilk oyunumuzdu, bizim için çok önemli bir andı. Geriye dönüp, The Wİitcherı yeni nesile uyarlamak bize aynı heyecanı tattırıyor."
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.