Walking Dead'in final sezonu çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu açıklandı

Murathan Özlü 20.07.2021 - 13:04
AMC'nin uzun soluklu televizyon dizisi The Walking Dead'in final sezonu 2 fragman yayınladı ve bazı detaylar paylaşıldı.

AMC'nin efsanesi  The Walking Dead'in final sezonu ile      ilgili yayınlanan 2 adet fragman, 11.ci sezona dair önemli ipuçları barındırıyor olabilir. 2010 yılında yayın hayatına başlayan dizinin final sezonunun en önemli noktası, sezonun uzunluğu ve bu uzunluğa bağlı olarak aslında sezonun üç parçaya bölünecek olması. Dizinin son sezonunda,  çizgi romandaki CommonWealth topluluğu olduğu iddia edilen bir grup ve topluluğun yetkililerinden, kod adı Mercer olan karakterin çizgi romandan televizyona aktarılacağı iddia ediliyor.

The

The Walking Dead'in final sezonu ve tanıdık karakterler

The Walking Dead'in final sezonu 24 bölüm ve üç parçadan oluşacak. AMC'nin fragmanına göre, bu parçalardan ilki Ağustos ayında bizlerle birlikte  olacak ancak ikinci ve üçüncü kısımlar, 2022'de ekranlara gelecek. AMC'nin, gelecek sezon hakkında yayınlanan ilk fragmana " Trilogy " (Üçleme) adını bu yüzden verdiği konuşuluyor. "Sonun başlangıcı" sloganının gösterildiği fragmanın sonunda, Part One'ın 22 Ağustos'da başlayacağı,  Part Two ve Part Three (2.ci ve üçüncü kısımlar) 2022'de ekranlara geleceği ifade ediliyor.

The Walking Dead'in final sezonu ile ekranlara hangi karakterler dönecek?

TWD'nin 11.ci sezonu boyunca hangi karakterlerin görüleceği henüz açıklanmasa da,  Daryl Dixon rolünde Norman Reedus, Negan rolünde Jeffrey Dean Morgan ve Maggie rolünde Lauren Cohan'ın serinin hayranlarının karşısına çıkacağı resmileşmiş durumda. Diziden bir süre ayrılan, hatta bu ayrılığının kalıcı olacağı iddia edilen Cohan,  hem dizinin 11.ci sezonunun hem de canlandırdığı karakter Maggie'nin diziye döneceğinin kesinleştiği 2019 Comic-Con'unda, orada bulunmanın ve diziye dönecek olmanın onu evinde hissettirdiğini ifade etmişti.

Walking Dead'in final sezonu çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu açıklandı

Bahsi geçen 3 karakterin haricinde Carol, Michonne veya Ezekiel gibi karakterlerin de görülüp görülmeyeceği veya ne zaman ortaya çıkacakları henüz belli değil.

Walking Dead'in final sezonu çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu açıklandı

The Walking Dead evreninin ana hikayesi bu sezon ile kapanışı yapacak olsa da AMC, TWD'nin filmlerinin de çekim aşamasında olduklarını ve Rick Grimes gizemini ele alacaklarını çok önceden açıklamıştı. Evrenin yan dizileri Fear The Walking Dead ve The Walking Dead World Beyond'a ek olarak, Tales of the Walking Dead adında bir antololji serisi ve dizinin ana karakterlerinden Carol ile Daryl hakkında bir mini dizi de, dizinin hayranlarının beklediği yapımlar arasında.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 23.07.2021 00:46
5. Sezonda veletlerin doluştuğunu ve hepten pembe diziye bağladığını görünce olacakları hissedip kaçıp kurtardım kendimi. Hayatımda verdiğim en isabetli kararlardan biriydi bence bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 21:06
hi, whoever says it, it's a great movie, I'm watching it with pleasure, they made a very good movie, let the continuation of the movie come, now it's a great movie, it will never end. I wish success to the actors in advance.
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 22:36
wahts can i do, sometimes hhee ehehehee he.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 22:25
Son sozum efsane en guzel izledigim filim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 21:08
hello, it's a great movie, I'm watching it with liking, it's very nice
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 21:03
Selam bence cok güzel bir filim yapmislar gercek olmasada güzel ben begenerek izliyorum.Filimin devami gelsin artik hic bitmesin.oyunculara simdiden basarilar dilerim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walking Dead'in final sezonu çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu açıklandı
İlginizi Çekebilir