Yıldız kadrolu Netflix filmi Devil All the Time fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 13.08.2020 - 16:13
Tom Holland ve Robert Pattinson ve zengin kadrosu ile dikkat çeken, Eylül ayında yayınlanacak Netflix filmi The Devil All the Time için ilk fragman yayınlandı.

The Devil All the Time filminden ilk beklenen fragman geldi. Netflix'te yayınlanacak olan film özellikle zengin kadrosuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Filmin kadrosunda Tom Holland, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Mia Goth, Bill Skarsgård, Eliza Scanlen, Haley Bennett, Jason Clarke, Riley Keough ve Gabriel Ebert gibi oldukça önemli oyuncular bulunuyor. The Devil All the Time filminin yayın tarihi ise 16 Eylül olarak açıklanmıştı.

Netflix filmi Devil All the Time için ilk fragman yayınlandı

Donald Ray Pollock'un 2011 yılında yayınlanan aynı isimli romanından uyarlanan filmde Amerika'nın taşra bölgelerinde geçen bir hikayeye tanıklık edeceğiz. 1940'lı yılların sonunda 60'lı yıllara kadar devam edecek olan bu hikaye örgüsünün merkezinde ise Tom Holland'ın canlandırdığı Arvin Russell karakteri yer alacak.

Filmde ürkek bir çocukluktan şiddete meyilli bir adama dönüşen Arvin'in hikayesinin yanı sıra yan karakterlerin hikayelerine de değinilecek. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda Paulo Campos ile senaryosunu da yazan Antonio Campos oturuyor. Campos daha önce Afterschool, Simon Killer ve Christine gibi filmlerin yanı sıra The Sinner gibi serilerde de görev almıştı. 

Flmin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Netflix'te yer alan açıklaması ise şu şekilde; Bu sürükleyici gotik Orta Batı hikâyesinde uğursuz karakterler, sevdiği insanları korumak için her şeyi yapmaya hazır genç bir adamın (Tom Holland) etrafında birleşir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fire Brad
Fire Brad 13.08.2020 20:23
eşcinsel karakter eklemeyi unutmayın ha
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2020 16:08
Üstad adamlara mail at seni eklesinler gizli birşeyler olabilir durdukyere yazdığına göre .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2020 18:25
Fakir kadrolu film mi var da zengin kadrosu ile dikkat cekiyor yazıyorsunuz. Adamlar her filmden milyon dolar kazanıyor. Tabiki zengin olcaklar.
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2020 16:06
Üstün zeka fışkırıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yıldız kadrolu Netflix filmi Devil All the Time fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir