A Plague Tale: Innocence'ın yapımı tamamlandı

Ahmet Özçilingir 4.04.2019 - 13:43
Oyunun geliştirme aşaması bitti

Asobo Stuido'nun geliştirdiği aksiyon macera oyunu A Plague Tale: Innocence'ın yapımı tamamlandı. PC ve konsollar için geliştirilen oyun gold yapım aşamasına geçti.

A Plague Tale: Innocence'ın yapımı tamamlandı

Asobo Studio tarafından geliştirilen, Focus Home Interactive'in yayıncılığını üstlendiği. A Plague Tale: Innocence 1349 yılında Fransa Krallğı'nda geçecek. Aimicia ve genç kardeşi Hugo engizisyon tarafından, hastalığın kol gezdiği kasabalar boyunca takip edilmektedir. Askerlerden ve hastalıktan kaçmaya çalışan iki kardeşin yol boyunca diğer çocuklarla güçlerini birleştirmeleri, ateş ve ışık kullanarak sıçan sürülerinden kurtulmaları gerekecek. Maceraları boyunca büyük korkularla yüzleşmeleri gerekecek. Oyunda Amicia de Rune adlı karakteri kontrol edeceğiz. Amicia sadece 15 yaşında. Ancak daha bu yaşta çok güçlü. Babası tarafından avcı olarka yetiştirilmiş. Küçük yaşlardan beri ufak kardeşi ile ilgileniyor. Kardeşi ile aralarındaki bağ çok sağlam. Küçük kardeş Hugo ise sadece 5 yaşında. bilinmeyen bir hastalık yüzünden bir odada kapalı tutulmak zorunda kalmış. Dış dünya hakkında neredeyse hiçbir bilgisi yok. 

A Plague Tale: Innocence oldukça etkileyici ve duygusal bir oyun olacak gibi görünüyor. A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs'ta PC ve konsollar için yayınlanacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2019 14:26
Türkçe altyazılı geliyor olabilir mi bu oyun acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Plague Tale: Innocence'ın yapımı tamamlandı
İlginizi Çekebilir