A Plague Tale: Requiem oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.06.2022 - 20:24
A Plague Tale: Requiem için yayınlanan tanıtım videosu yeni oyunun dinamiklerinin ne kadar değiştiğini gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında duyurulan A Plague Tale: Requiem için yeni video duyurusundan tam bir yıl sonra geldi. Bu arada aksiyon dolu bir oynanış videosuyla da karşımıza çıkan yapımın bu videosuna baktığımızda ise yine aksiyon yapısının yanı sıra sinematik sunuma da ağırlık verildiğini görüyoruz. Ayrıca devam oyununun ilkine göre ne kadar büyük bir değişim geçirdiğini de gözler önüne serilmiş.

A Plague Tale: Requiem için yeni bir video yayınlandı

Daha önce belirtildiği gibi net bir çıkış tarihi verilmese de A Plague Tale: Requiem çıkış tarihinin 2022'de olacağı belirtilmiş. PC ve konsollara gelecek olan oyun sadece yeni nesil için çıkacak ve çıkış döneminde Xbox konsollarına özel olacak. Ayrıca oyunun Game Pass sistemine eklenecek olması da oyunun avantajlı yönlerinden birisi.

2019 yılında çıkan A Plague tale: Innocence bizi 1300'lü yılların Fransa'sına götürüyor ve büyük bir salgın eşliğinde iki kardeşin hüzünlü hikayesini anlatıyordu. Devam oyununda da hikaye kaldığı yerden devam edecek. Fakat yayınlanan yeni tanıtım videosunda hem atmosfer anlamında hem de oynanış anlamında büyük bir değişimin bizi beklediğini görüyoruz.

Daha açık alanlar, karakterimizin daha fazla aksiyona girmesi ve gidilen farklı mekanlar oyunun hem bütçe olarak hem de yapım anlamında ne kadar büyüdüğünü de gösteriyor. Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından dağıtılacak oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 14:10
ilk oyun güzeldi, bekliyoruz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2022 23:07
Bu oyun bana mı sıkıcı geliyor.
Narutolga
Narutolga 14.06.2022 12:26
Sana öyle geliyor dostum. aksiyonu en üst seviyede tutan, yeri geldiğinde dramı, yeri geldiğinde göndermeleri (aksiyon meraklısı farelerle usta splinter göndermesi gibi) ve bazen de komedi ağırlıklı sekanslarıyla oldukça keyifli vakitler geçirten, kısaca huzur veren bir deneyimdi ilk oyun. Tabi tercih meselesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2022 01:04
Beklediğim bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Plague Tale: Requiem oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir