A Way Out, Twitch.tv platformunun yeni gözdesi olmayı başardı

Furkan Güler 25.03.2018 - 01:48
Yayıncılardan oyuna tam destek.

EA Games'in dağıtımcılığını üstlendiği A Way Out, geride bıraktığımız günlerde oyuncuların karşısına çıktı. Eşsiz bir co - op deneyimi sunan başarılı yapım, iki karakterin kontrolünü sinematik sahneler ile oyunculara veriyor. Ayakları yere basan sağlam bir senaryoya sahip olan yeni oyun, oyuncular tarafından oldukça sevildi. Ancak çok geçmeden oyunun Twitch ve YouTube yayınları için oldukça uygun olduğu anlaşıldı. Oyunun yönetmeni olan Josef Fares, kişisel Twitter hesabından paylaştığı görsel ile birlikte A Way Out'un, Fortnite, League of Legends ve PUBG oyunlarını geçtiğini belirtti. Rekabetçi oyunları alt etmenin zor olduğu Twitch platformunda senaryoya dayalı bir oyunun izleyici sayısı bakımından birinci sıraya oturması oldukça ilgi çekici.

A Way Out, Twitch.tv'de birinci oldu

Oyunu destekleyen yayıncılara teşekkür eden Josef Fares, oyuna olan ilgiden oldukça memnun durumda. EA Games'in dağıtımcılığını üstlendiği ancak tüm geliri geliştirici bağışladığını belirten firmanın yetkilileri, muhtemelen Hazelight ekibine başka bir şans daha verecektir. Hali hazırda rekabetçi oyunlara yönelik çalışmalar yapan EA Games, umarız Hazelight ile arasını uzun zaman boyunca iyi tutabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 22:24
Bencr oyun yeni ciktigi icin boyle. Bir sure sonra disecektir. Hatta yeni cikan oyunlar birinci siraya bir sureligine elinde tutar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 13:02
hacılr bfme 2 rotwk multiplayer oynama yolu varmıdır sürekli versiyon değişik hatası alıyoruz multi atamıyoruz,orjinal oyun zaten satılmıyor,anca amazonda,ebay da falan 30-40 dolara sadece bfme 2 satılıyor uçuk fiyatlar,netteki konularda çok eski win 10 kullanıyoruz artık yardım edin bea
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 02:25
Aslında bakarsak bu izlenme değerleri oyundan dolayı değil, yayıncıdan kaynaklı bir durum. Lirik, Sodapoppin vs. gibi yayıncılar hangi oyuna yayın açarsa açsın, o oyun izlenecektir. Lirik'in bir oyunu oynaması demek, o oyuna 35, 45k izleyici demek oluyor zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Way Out, Twitch.tv platformunun yeni gözdesi olmayı başardı
İlginizi Çekebilir