Aaron Paul, Jesse Pinkman karakterine tamamen veda etti

Ersin Kılıç 22.08.2022 - 13:36
Breakng Bad hikayesinde karşımıza çıkan üç yapımda da Jesse Pinkman'a hayat veren Aaron paul, karaktere sonsuza kadar veda ettiğini açıkladı.

Breaking Bad, El Camino ve son olarak da geçtiğimiz günlerde final yapan Better Call Saul dizisi ile Vince Gilligan'ın şahane hikayesi son buldu. Better Call Saul özellikle hikaye anlatımı, olayları bağlama şekli ve referansları ile bir spin-off dizisinin nasıl olması gerektiğini adeta bizlere göstermiş oldu. Breaking Bad dizisinin unutulmaz karakterine hayat veren Aaron Paul ise artık bu role tamamen veda ettiğini duyurdu.

Haberin bundan sonrası Better Call Saul finalini izlemeyenler için spoiler olabilir

Aaron Paul, Jesse Pinkman karakterini son kez canlandırdı

Aaron Paul, Jesse Pinkman karakterine tamamen veda etti

Walter White ve Jesse Pinkman ikilisini canlandıran Bryan Craston ve Aaron Paul bildiğiniz gibi Better Call Saul dizisinin son sezonunda da karşımıza çıktı. Dizide sürpriz sahneler ile yer alan ikili olayların bağlanması konusunda da büyük rol oynadı diyebiliriz. Özellikle son bölümdeki Saul ve Walter White diyalogları bölüme damga vuran olaylardan birisi oldu diyebiliriz.

İşte bu şahane hikayede Jesse Pinkman karakterini canlandıran Aaron Paul ise yaptığı yeni açıklamada artık bu karaktere veda etme zamanının geldiğini duyurdu. The Hollywood Reporter sitesi ile bir söyleşi yapan Paul, Jesse Pinkman karakterinin çok özel bir yeri olduğunu ama bu karakterin artık daha fazla gözükmeyeceğini belirtti. Better Call Saul'un büyük hayranı olduğunu söyleyen Paul, aynı zamanda projeye tekrar dahil olma aşamasını da açıklamış.

"Jesse Pinkman'ın içimde her zaman özel bir yeri olacak, ama şunu kesin olarak söyleyebilirim ki Better Call Saul, Pinkman'ı son görüşümüzdü. Bu yüzden güzel bir veda oldu." diyen ünlü oyuncu sözlerine şu şekilde devam etmiş;

"Aman Tanrım, biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, Better Call Saul'a katılmak için bir çağrı beklemiyordum. Şovun çok büyük bir hayranıyım ama bunu nasıl yapacaklarını bilmiyordum. Çağrı geldiğinde, yarım sezon gerideydim ve bu yüzden zaman çizgisinin nereye gittiğini gerçekten bilmiyordum. Ama beni aradıkları andan itibaren, “Evet, bu işi çözdüler” dedim. Nasıl yapacaklarını biliyorlardı. Dolayısıyla Vince, Peter [Gould], Tom [Schnauz] ve tüm yazarların yarattığı bu evrene geri dönmek gerçekten bir rüya gibiydi.”

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 15:14
Eğer sürpriz bir gelişme olmaz ise, şahsen gus origins beklerim. Ki gus içinde jesse zaten olmaz. Daha doğrusu breaking bad karakterlerinin geleceği olmaz (çünkü %90 ölü)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aaron Paul, Jesse Pinkman karakterine tamamen veda etti
İlginizi Çekebilir