ABD Hava Kuvvetleri Espor takımıyla sponsorluk anlaşması imzaladı

Furkan Güler 23.07.2018 - 13:41
Yok artık!

Ülkemiz kadar olmasa da dünyada kendini kanıtlayabilmiş nadir hava kuvvetlerine sahip olan ABD, Cloud9'a sponsor oldu. Özellikle League of Legends ve CS:GO gibi oyunlarda üstün başarılara imza atmış olan takımın formalarında artık ABD Hava Kuvvetleri'nin amblemi yer alacak. Cloud9'nın CS:GO takımına sponsor olan Hava Kuvvetleri, takımın askeri şubeyi öğrenmesini istiyor. Aylık olarak Cloud9 için video içeriği üretecek olan Hava Kuvvetleri, aynı şekilde Amerika'nın en büyük TV kanallarında da reklamlarını vermekte. Yeni nesil gençleri bünyesine katmak için elinden geleni yapan topluluk, Super Bowl ve NBA All Star maçlarının aralarına da reklam veren topluluk, Amerika Birleşik Devletleri'nde aynı özel bir şirket gibi reklam veriyor.

ABD Hava Kuvvetleri espora destek veriyor

Ülkemizde de büyüme açısından hızlı bir ivme kazanan Espor, bakalım aynı şekilde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteğini veya devletin başka bir kurumunun desteğini arkasına alabilecek mi? Ancak sona geldiğimizde global anlamda Esporun ciddi anlamda gelecek vadettiğini söyleyebiliriz. Normal spor alışkanlığını değiştiren elektronik spora büyük şirketler arasında sadece Apple uzak davranıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2018 21:32
yani uzaktan drone gibi hareket ettirdiğin bir uçak varken,kim neden hem masraf hem pilot yetiştirsin,sal ihayı aynı işlevi görüyor zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2018 14:11
Hava kuvvetleri dediğin şey artık teknoloji, pilot yetenekleri eskisi gibi pek bir anlam ifade etmiyor zaten pilotlu hava gücünün son zamanlarını yaşıyoruz. Şu anda en yüksek hava gücüne abd, rusya, israil ve çin sahip.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ABD Hava Kuvvetleri, Espor takımıyla sponsorluk anlaşması yaptı
İlginizi Çekebilir