Absolver için 24 dakikalık oynanış videosu geldi

Hakan Hervenik 23.08.2017 - 10:16
Oyunun çıkışına az bir süre kala, ilk 24 dakikayı içeren yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
Sloclap ve Devolver Digital'in online yakın dövüş aksiyon oyunu Absolver, bir hafta sonra raflarda yerini alacak. Yapımcının yayınladığı video ile oyunun ilk 24 dakikasına göz atıyoruz. Video, karakterimizin tapınak tarzı bir yerde eğitim alması ile başlıyor. Burada seçildikten sonra maskesini alıp Adal isimli yere gönderiliyor.

Burada, oyuncu etrafı keşfedip oyunun oynanış mekaniklerini öğreniyor. Temel hareketleri öğrendikten sonra da dövüş mekaniklerine geçiyoruz ve milleti pataklamaya başlıyoruz. Eğer oyunun mekaniklerini anlamakta güçlük çektiyseniz, yayınlanan bu video kesinlikle yardımcı olacak.

Geçtiğimiz günlerde yeni Dojo sistemini de duyuran oyun, ilgi çekmeyi başardı. Kurulan bu okul sayesinde istersek oyunda yer alan yeni oyunculara dersler vermek mümkün olacak. Yapımcı ekibin söylediğine göre Absolver'ı oynarken kendi dövüş tekniğimizi kendimiz geliştirebiliyoruz. Yani ortaya çıkardığımız yeni komboları diğer oyunculara bu dövüş okulu sayesinde öğretebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki her ustanın kendine özgü bir dövüş stili olacak.

Yayınlanan 24 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 02:28
oyun enfes gözüküyor yenilikçi ve anlamadım çok hoşuma gitti o el harkeketleri falan çine gidip kung fu öğrenesim geldi yada gidim hemen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 23.08.2017 10:33
Grafikler, oynanış, dövüş mekanikleri tek kelimeyle "Rezalet"
Kalan Karakter: 300 Gönder
Absolver için 24 dakikalık oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir