Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 8.10.2020 - 19:46
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da bu hafta Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam oyunları ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Giant Squid Studios tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanan macera oyunu ABZU ve Antimatter Games ile Tripwire Interactive tarafından ortak bir şekilde geliştirilen taktiksel FPS oyunu Rising Storm 2: Vietnam, 8-15 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak. 15 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Bunlara ek olarak gelecek haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Oyuncuları açgözlülüğün, gücün ve çılgınlığın derinliklerine sürükleyen birinci şahıs korku oyunu Amnesia: A Machine for Pigs ve keşfedilmeyi bekleyen gizemler barındıran, uzak adalara dair öyküler anlatan strateji simülasyon türündeki hayatta kalma oyunu Kingdom New Lands 15-22 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games Store'da bu hafta Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam oyunları ücretsiz oldu.

Abzu

Kendini gizemli, rengarenk ve hayat dolu bir okyanus dünyasına bırak. Dalgıç olarak suda zarif yüzme kontrollerini kullanıp akrobasi hareketleri yap. Gerçek canlılara dayalı yüzlerce benzersiz türü keşfet ve zengin deniz yaşamıyla güçlü bir bağlantı kur. Sana, birbirlerine ve avcılara yöntemsel olarak karşılık veren binlerce balık sürüsüyle etkileşimde bulun. Destansı deniz manzaralarını seyret ve eşine rastlanmamış ayrıntılar içeren su ekosistemlerini keşfet. Okyanusun kalbine, antik sırların unutulup bırakıldığı yerlere in. Ancak dikkatli ol, derinliklerde tehlikeler gizlenir. "ABZÛ", en eski mitolojilerden gelir; AB su demektir, ZÛ ise bilmek anlamına gelir. ABZÛ, okyanusun bilgeliğidir.

Rising Storm 2: Vietnam

Rising Storm 2: Vietnam, PC Gamer’ın Yılın Çoklu Oyunculu Oyunu ödülünü iki defa almış, otomatik silahların, el yapımı bomba atarların ve daha nice modern silah sistemlerinin dönemini sizlere sunan serinin yeni oyunudur. Seri hâlâ özgün görünümü, gerçekçi savaş hissiyatı ve silahlarıyla tanınmaktadır. Oyun 64 oyuncuya kadar çok oyunculu modunun yanı sıra 20’den fazla harita, Amerikan Kara&Deniz Piyadeleri, VHO/KVO, UKC/VK, Avustralyalılar ve VCO kuvvetleri, 50’den fazla silah 4 uçabilen helikopter, mayınlar, tuzaklar ve tüneller içeriyor.

Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam oyunlarını 15 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 9.10.2020 15:21
E, bu abzü zaten bende görüküyor. Ben bunu almadım daha önce parayla. O zaman epic store ikinci defa mı bedava veriyor. Bence epic store adamsa ac: valhalla, cyberpunk 2077 ve watch dogs legion'u bedava verir, yoksa Steam'den 499 tl'ye fifa alırım vallaha. Epic Store duy sesimi, müşteri kaybetmemek için yap dediklerimi. Yoksa...
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2020 13:01
dediklerini gerçek olarak sayarsak sen balici falansın herhalde.
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2020 20:17
şakamısın la sen ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 20:35
Aha. Haftaya kingdom new lands var. Bilmeyene özellikle tavsiye ederim.
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2020 11:41
Daha önceden de verilmişti o. Hani bedavalarda Cyberpunk 2077 ? .s.s
Kalan Karakter: 300 Gönder
Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir