Hitman ve Shadowrun Collection Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 27.08.2020 - 19:33
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da bu hafta Hitman ve Shadowrun Collection ücretsiz oldu.

Epic Games Store'da bu hafta Hitman ve Shadowrun Collection oyunları ücretsiz oldu. 3 Eylül'e kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunları bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Bunlara ek olarak gelecek haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Subset Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan strateji türündeki rol yapma oyunu Into The Breach, 3-10 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Hitman ve Shadowrun Collection Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da bu hafta Hitman ve Shadowrun Collection ücretsiz oldu.

Hitman

Prologue ile başlayıp, Paris, Sapienza, Marakeş, Bangkok ve Kolorado'nun ardından Hokkaido'da final yapan birinci Sezonun bütün bölümleri ve mekânları bu pakette. Suikastlar dünyasında geçen bu yoğun ve gerilim yüklü oyunda Ajan 47 olarak güçlü ve yüksek profilli hedeflere suikastlar düzenleyeceksin. Suikastları gerçekleştirip görevleri tamamladıkça bütün mekânlarda kullanabileceğin yeni silah, ekipman ve öğelere de erişim kazanacaksın. Yaptığın işin hakkını verebilirsen, Sessiz Suikastçı statüsüne yükseleceksin. Bu mükemmel oyun alanında Agent 47 olarak eğlenirken deneyim kazan ve usta bir suikastçı ol! Dünyanın dört yanındaki egzotik mekanlarda, katanadan ya da suikast tüfeğinden patlayan golf topuna kadar her türlü aracı kullanarak hedeflerini ortadan kaldır.

Shadowrun Collection

Shadowrun Returns: Siberpunk ile fantezinin buluştuğu eşsiz Shadowrun dünyası, 25 yıl önce yaratıldığından bu yana dev bir takipçi kitlesine ulaştı. Yaratıcı Jordan Weisman, Shadowrun dünyasına geri dönerek bu klasik oyun kurgusunu tek oyunculu, sıra tabanlı taktiksel RYO olarak modernleştiriyor. Çarpık kentleşmenin yaygın olduğu mega şehir Seattle'da gizemli bir katili arama mücadelesinde, karanlık kenar mahallelerden şehrin en güçlü mega şirketlerine uzanan bir yola koyulacaksın. Seattle'ın karanlığından sağ salim çıkabilmek için dikkatli davranmalı, diğer runner'larla yardımlaşmalı, teknolojinin ve büyünün güçlerinde ustalaşmalısın.

Shadowrun Dragonfall - Director's Cut: Oyun, Harebrained Schemes'in eleştirmenlerden olumlu not alan Dragonfall hikâyesinin bağımsız bir sürümüdür ve ilk olarak Shadowrun Returns için büyük bir genişletme olarak yayınlanmıştır. Director's Cut, orijinal oyuna bir dizi yeni içerik ve geliştirme ekliyor: 5 yeni görev, alternatif sonlar, yeni müzik, yeniden tasarlanmış bir arayüz, takım özelleştirme seçenekleri, yenilenen savaş sistemi ve daha fazlası ile eşi benzeri olmayan bu siberpunk RYO deneyimi eksiksiz sürümüne kavuşuyor.

Shadowrun Hong Kong - Extended Edition: Harebrained Schemes'in Shadowrun serisinin mihenk taşı olan Shadowrun Hong Kong - Extended Edition 6 saatten uzun süren yepyeni Shadows of Hong Kong Bonus Hikâyesini içeriyor. 2015'in en iyi RYO/strateji oyunlarından biri olarak görülen, bugüne kadarki en etkileyici Shadowrun RYO'yu deneyimle!

Hitman ve Shadowrun Collection oyunlarını 3 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar Epic Games Store kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman ve Shadowrun Collection Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir