Assassin's Creed: Origins'in hikaye içeriklerinde neler olacak?

Ersin Kılıç 15.01.2018 - 15:56
Hikaye içeriğine dair önemli bir bilgi ortaya çıktı

Assassin's Creed: Origins'in ilk hikaye içeriği olan The Hidden Ones daha önce duyurulmuş ve Ocak ayı içerisinde çıkacağı açıklanmıştı. işte merakla beklenen bu içeriğin hikayesi ve zamanı ile ilgili bazı detaylar Steam forumlarında ortaya çıktı.

AC: Origins hikaye içeriğinde neler var?

The Hidden Ones isimli bu içeriğin ana hikayeden birkaç yıl sonra geçeceği belirtilmişti ama yapılan yeni açıklamaya baktığımızda bu sürenin tam olarak 10 yıl olduğunu görüyoruz. Steam forumlarında yapılan tartışmalara katılan bir Ubisoft yetkilisi konuyla ilgili bazı bilgiler vermiş. "Oyunun ilk indirilebilir içeriği ana hikayeden 10 yıl sonra başlayacak ve bu şekilde devam edecek." diyen Ubisoft destek ekibi üyesi "ilerde gelmesi planlanan 2. indirilebilir içerikte ise Animus'taki arızadan kaynaklanan bazı fantastik öğelerin yer alması planlanıyor, bu nedenle ana hikayeden biraz kopma olabilir." açıklamasında da bulunulmuş. 

Yani daha önceki oyunlarda Animus arızasından kaynaklanan zaman sıçramalarına benzer bir işleyişin daha sonra gelecek olan içeriklerde görme şansımız var. Bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2018 21:32
Eskiden DLC'ler yoktu ve oyundan içerik çıkarılıp parayla ayrı olarak satılmazdı. Üreticiler bunlara para verilmeyeceğini düşünmek bir yana dursun oyunun kendi satışlarını bile etkileyeceğini düşünürlerdi. Oyuncular zaten hakları olan içeriğe para vermeyi kabul edene kadar. Sonuç: RE7,AC,Witcher,GTA
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2018 16:11
İyi de bunları hep biliyorduk zaten! 2. Paketin efsanevi mısır yaratıklarıyla olacağı en baştan söylenmişti ve Hidden One da 10 yıl olacağı biliniyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Origins hikaye içeriklerinde neler olacak?
İlginizi Çekebilir