AC: Origins'in kavgasız, dövüşsüz keşif turu modu duyuruldu

Ersin Kılıç 28.09.2017 - 11:06
Bu mod sayesinde Mısır tarihine göz atabileceğiz

Bu yılın şüphesiz en iddialı oyunlarından biri olan ve Antik Mısır'da geçmesi sebebiyle daha büyük bir merakla beklediğimiz Assassin's Creed: Origins için bugün oldukça ilginç ama bir o kadar da güzel bir duyuru yapıldı. Ubisoft yaptığı açıklama ile oyun için Antik Mısır Keşfi adında farklı bir mod duyurdu. 2018 yılında güncelleme ile ücretsiz olrak gelecek olan bu modun asıl amacı ise  oyunculara Antik Mısır hakkında bilgiler verip, onları bir keşfe çıkarmak olacak. Konu ile ilgili yapılan resmi açıklama ise şu şekilde;

"Ubisoft, oyuncuların Eski Mısır'ın farklı manzaralarını keşfedebileceği ve zengin geçmişi hakkında bilgi edinebileceği Assassin's Creed: Antik Mısır Keşif Turu adlı yeni Assassin’s Creed® Origins oyun modunu duyurdu. Keşif Turu, 2018 başında tüm Assassin’s Creed Origins sahiplerine ücretsiz bir güncelleme olacak.

Bu özel modda oyuncular, savaş, öykü ya da zaman kısıtlaması olmadan Assassin's Creed Origins'teki Eski Mısır'ın interaktif 3D rekreasyonunda ücretsiz dolaşabilirler. İskenderiye'den Memphis'e, Nil Deltası'ndan Büyük Kum Denizi'ne, Giza Platosu'ndan Faiyum Oasis'e, oyuncular daha önce hiç olmadığı gibi Antik Mısır'nın zengin tarihinde gezinebilirler. Keşif Turu, Büyük Piramitler, mumyalama, Kleopatra’nın hayatı gibi Ptolemaik Mısır'ın farklı bir yönüne odaklanan tarihçiler ve Mısırbilimcilerin küratörlüğünde onlarca rehberli tur sunacak.

AC: Origins'in kavgasız, dövüşsüz keşif turu modu duyuruldu

Antik Mısır turuna hazır mısınız?

“Başından beri Assassin’s Creed serisi Üçüncü Haçlı Seferi'nden İtalyan Rönesansı’na kadar tarihteki en önemli anları keşfetti ve bu yıl da Antik Mısır olacak” diyor Assassin's Creed Origins’in Yaratıcı Direktörü Jean Guesdon. “Özellikle bir video oyunu yoluyla gerçekleştirilen etkileşimli deneyimle, Antik Mısır'ın inanılmaz tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmeleri adına insanlar için oluşturulmuş olan bir eğitim modu olan Assassin’s Creed: Antik Mısır Keşif Turunu sunmak hayalimizdi.” 

Assassin's Creed Origins 27 Ekim 2017'de konsollar ve Windows PC için satışa sunulacak."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 12:13
:dd ubisoftdan nameler
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Origins'in kavgasız, dövüşsüz keşif turu modu duyuruldu
İlginizi Çekebilir