AC: Origins'in yeni fragmanında kardeşliğin kuruluşuna bakıyoruz

Furkan Güler 5.10.2017 - 15:07
Yeni oyunun hikayesi bizi uzun bir süre oyalayacak

2017'nin sonuna doğru yaklaştığımızda artık firmalar, ağır toplarını sırayla patlatmaya başlıyor. Ubisoft'un en değerli markası olan Assasin's Creed'in yeni oyunu Assasin's Creed: Origins, 2 senelik aranın ardından tekrar oyuncuların karşısına çıkacak. Oldukça güzel bir fragman ile kardeşliğin doğuşunu oyunculara gösteren geliştiriciler, hikayeye dair bazı ipuçları veriyor. Senaryo kısmında ana karakterimiz olan Bayek'in, son Medjai olduğu ortaya çıkıyor. Gerçek tarihte de olan Medjai savaşçıları, Antik Mısır'ın en güçlü savaşçıları olarak anılıyor. Yani bir bakıma kendilerini Mısır'ın Yeniçeri'leri olarak tanımlayabiliriz.

Kardeşliğin doğuşuna Assasin's Creed: Origins ile tanık olacağız

Böylelikle Assasin's Creed evreninde olan kardeşliğin, Antik Mısır'a kadar dayandığını söyleyebiliriz. Hikayenin detaylarını merak ediyoruz fakat Assasin's Creed 3'te olduğu gibi yine bir millet adına savaşacağımızı fragman sayesinde öğrendik. Eski oyunlara göre oldukça büyük bir açık dünya ile karşımıza çıkan Assasin's Creed: Origins, bizlere Assasin's Creed serisinin yeni dövüş dinamiklerini de gösterecek. 

Bakalım yeni Assasin's Creed oyunu, 2 senelik bekleyişin ardından oyuncuları şaşırtabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2017 21:08
Valla güzele benziyor bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 18:46
Bence oyun harika olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 16:09
antik mısırdan soğudum bu kadar öküz bir karakteri bize sunduğu için ubiye teşekkürler şimdiden söyleyeyim bu oyun 3 seri olmaz hele bu karakter ile hiç olmaz hakan demişti dersinizz
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Origins'in yeni fragmanında kardeşliğin kuruluşuna bakıyoruz
İlginizi Çekebilir