AC: Revelations, tüm sorulara yanıt olmayacak mı?

Murat Sağlam 19.07.2011 - 11:45
Desmond'ın hikayesi, yeni oyunlarla devam edecek
Assassin's Creed: Revelations'ın baş senaristinin açıklamalarına göre, Revelations, üçlemenin son oyunu olacak fakat akıllarda bulunan tüm sorulara yanıt vermeyecek. Senaristler bunun sebebi olarak,  yeni bir Assassin's Creed oyunuyla Desmond'un hikayesinin zaten devam edecek olmasını gösterdiler.

AC: Revelations, tüm sorulara yanıt olmayacak mı?
Baş senarist Darby McDevitt, sizlere daha önce belirttiğimiz Assassin's Creed 3 haberini doğruladı ve Desmond'ın hikayesinin devam etmek zorunda olduğunu söyledi. Doğal olarak bu, Desmond'ın hikayesinin, Assassin's Creed: Revelations ile de biraz gizlilikle devam edeceği anlamına geliyor.

McDevitt: "Evet, akıllardaki tüm sorulara cevap veremeyiz çünkü Desmond'ın hikayesi devam edecek. Fakat oyunun sevenleri kesinlikle Ezio ve Altair'in yaşamları ile ilgili önemli detaylara ulaşacaklar ve üçlemenin büyük düzeni içerisinde nasıl yer aldıklarını anlayacaklar." açıklamasıyla, kafasında sorular olan oyuncuları merak içerisinde bıraktı.

Ayrıca oyun ile ilgili en önemli sorulardan biri, Ezio'nun 52 yaşında olması ve bu yaşın oldukça ileri bir yaş olması sebebiyle, Ezio'nun nasıl bu kadar hareketli olabileceği yönündeydi. McDevitt ise bu soruya: "Evet şu an günümüzde ne yazık ki 52 yaş ileri bir yaş olarak görülüyor fakat o yıllarda hiç de ileri bir yaş değildi. Hatta bir erkek için en iyi yaşlardan biri olarak kabul edilirdi. Ezio ve Altair'in özel insanlar olduğunu herkes zaten biliyor. Bu yaş onları rahatsız edecek bir yaş asla olamaz."

"Dikkat ederseniz, Kanuni Sultan Süleyman öldüğünde 70 yaşındaydı. Baş koruması ise 104 yıl yaşamayı başarmıştı." yanıtını vererek yaş konusuna açıklama getirmiş.

Son olarak, "Assassin's Creed serisini gerçekten seven insanlar, Animus'un bir karakterin hayatında bazı noktaları görmemizi nasıl engellediğini iyi biliyorlar. Animus kendi göstermek istediği şeyler dışında hiçbir şeyi göstermemek üzerine kurulu bir sistem. Fakat biz bunu nasıl alt edeceğimizi çok iyi biliyoruz. Birkaç ufak "hile" ile bunun da üstesinden gelmeyi başardık. Bekleyin ve görün." diyerek açıklamasına biraz gizem katmış. Bekleyelim bakalım...

Yorumlar 54
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 22:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Revelations, tüm sorulara yanıt olmayacak mı?
İlginizi Çekebilir