AC: Revelations'dan heyecan verici yeni video

Murat Halilbeyoğlu 4.05.2011 - 12:00
Bu şehri tanıyor(mu)sunuz?
Evet, sanırız beklenen oluyor. İlki Kudüs ve civar şehirlerdeydi. İkinci oyun Floransa'da, üçüncü oyun Roma'da. Peki, yeni Assassin's Creed nerede geçecek?

İlk başlarda yine Orta Doğu söylentileri atılmıştı ortaya. Hatta daha da güneye inip Mısır diyenler bile olmuştu. Ancak Ubisoft'un, oyunun Facebook sayfasından yayımladığı dördüncü video artık ihtimalleri %99 civarında tek bir şehre döndürdü; İstanbul.

AC: Revelations'dan heyecan verici yeni video
Dördüncü videoda herşey gayet açık. Ayasofya cami ve Osmanlı Tuğrası açık seçik ortada. Zaten oyundaki olayların gelişimine, kronolojik tarihe ve bu tarihteki önemine baktığımızda Osmanlı'nın ve dolayısı ile İstanbul'un bir şekilde oyunda olması muhtemeldi.

Videodaki tarih ise 24061459 yani 24 Haziran 1459. Ezio Auditore'nin doğum tarihi. Dolayısı ile yeni oyunda da Ezio'yu görmemiz mümkün ancak önceki videolarda Altair'e de göndermeler olduğundan flashbackler de bizleri bekliyor olabilir.

Tek umudumuz Ubisfot'un, Brotherhood'da olduğu gibi "Constantinapolis"i yanlış yere koymaması ve oyundaki İstanbul’a da en az Floransa ve Roma kadar özen göstermesi.

Biz gerçekten inanılmaz heyecanlandık.

Yorumlar 250
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Revelations'dan heyecan verici yeni video
İlginizi Çekebilir