Ace Attorney 6’da Athena Cykes görüldü

İsmet Ergül 19.12.2015 - 23:14
Serinin bir de animesi geliyor!
Ace Attorney, orijinal adıyla Gyakuten Saiban, 2001 yılında Japonya’ya özel Gameboy Advance için piyasaya sunulmuştu. Oyunun Nintendo DS için geliştirilen Remake’i ise 2006 yılında Avrupa’da satışa sunularak oyuncuların dikkatini çekmişti. Oynanışı ve karakterleri ile dikkat çeken Ace Attorney serisinde, bizleri sanıkları savunan avukatların yerine koyuyor. Serinin ana karakteri olan Phoenix Wright ise her davada daha da başarılı olan bir avukattır.

Bugün yapılan Jump Festa 2016 etkinliğinde ise Capcom tarafından seneye 3DS için satışa sunulması beklenilen Ace Attorney 6 hakkında bilgiler verildi. Athena Cykes’ın oyunda olacağı onaylanırken oyunun görsellerinin geliştiği de dikkatimizi çekiyor.  Athena’nın solunda bulunan posterde Trucy’i de görebiliyoruz, kim bilir belki o da Ace Attorney 6’da olur.

Ace Attorney 6’da Athena Cykes görüldü
Capcom’un yaptığı açıklamaya göre özgür araştırma yapabileceğimiz Ace Attorney 6, bizlere özgürce hareket edebileceğimiz bir ortamı sunacak gibi duruyor. Ace Attorney 6’nın seneye Japonya için çıkması beklenirken Kuzey Amerika ve Avrupa için çıkış tarihi henüz belirlenmiş değil. Merak etmeyin, haberimiz henüz bitmedi!

Ace Attorney’in animesinin de yapıldığını belirten Capcom, animenin 24 bölüm olacağını da belirtti. Animenin ilk oyunu ele alacağı düşünülürken, hangi karakterlerin olacağı ve kimlerin seslendireceği de şimdiden açıklandı. Hem Ace Attorney 6’yı hem de animesini heyecanla bekliyoruz!

Phoenix Wright: Yuuki Kaji
Maya Fey: Aoi Yuuki
Miles Edgeworth: Masashi Tamaki
Mia Fey: Chie Nakamura
Dick Gumshoe: Masami Iwasaki
Larry Butz: Tooru Nara

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ace Attorney 6’da Athena Cykes görüldü
İlginizi Çekebilir