ACE COMBAT 7: Skies Unknown'un çoklu oyuncu modundan video geldi

Furkan Güler 11.01.2019 - 15:25
Oyun merakla bekleniyor.

Bandai Namco'nun yeni bombası ACE COMBAT 7: Skies Unknown, yeni nesil platformlara jet uçaklarını geri getiriyor. Günümüz uçaklarını detaylı bir şekilde kontrolümüze verecek olan yapım, 31 Ocak tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformuna çıkacak. Şimdi ise geliştirici ekip, oyunun çoklu oyuncu modunu detaylandıran bir video yayınladı. İki adet çoklu oyuncu modu bulunduran yapımda uzun süre geçireceğiz gibi görünüyor.

ACE COMBAT 7: Skies Unknown'un çoklu oyundan video geldi

4 v 4 savaşların yanında ölüm maçı moduyla da dikkat çeken yapım, oyuncuların yeteneklerini sınayacak. Senaryo moduna da sahip olan oyunu bitirdikten sonra uzun saatler boyunca çoklu oyuncu modunu oynayabilirsiniz. Hali hazırda piyasada War Thunder gibi oyunlar varken ACE COMBAT 7: Skies Unknown'un nasıl bir satış başarısı sağlayacağını merak ediyoruz.

Diğer bir yandan oyunun üçüncü parti ekipmanlara (kontrolcüler dışında) nasıl bir destek sağlayacağı da merak ediyor. Çünkü oyunu eski tarz joystickler ile oynamak isteyen oyuncuların sayısı bir hayli fazla. Umarız Bandai Namco ekibi oyunu, bu tarz detayları düşünerek piyasaya sürer.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
ACE COMBAT 7: Skies Unknown'un çoklu oyuncu modu detaylandırıldı
İlginizi Çekebilir