Thronos iddialı oyuncuları ödüllü PUBG Turnuvasına çağırıyor!

Merlinin Kazanı 9.05.2019 - 16:41
Turnuvaya katıl Acer Nitro 5 kazanma şansı yakala!

Merlin'in Kazanı olarak Acer Predator sponsorluğunda yeni bir turnuva ile karşınızdayız! Bu turnuvaya katılacak olan takipçilerimizden bir kişi Acer Nitro 5'in de yer aldığı önemli ödülleri kazanma şansı yakalayacaklar.

Thronos iddialı oyuncuları ödüllü PUBG Turnuvasına çağırıyor!

Turnuvaya katılmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz görseli #Gücünügöster #Thronos #Predator hashtag'leri ile birlikte kendi profil sayfanızda paylaşmak. Bu paylaşımı sağlayan takipçilerimizden seçeceğimiz 12 kişi ve yedek katılımcılar turnuvaya katılma şansı yakalayacaklar.

Turnuva detayları ve ödüller

Predator Thronos PUBG Turnuvası, 16 Mayıs Perşembe günü İstanbul'da Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki Teknosa Mağazasında yapılacaktır. Burada 2 ay boyunca sergilenecek olan predator Thronos oyuncu kabininde gerçekleşecek olan turnuvada, katılımcılar 20'şer dakikalık süre ile PUBG oynayacaklar. Solo olarak oynanacak olan bu süre zarfında en iyi skoru yapan takipçimiz bizden büyük ödülü kazanma şansına erişecek. Eşitlik durumunda "kill" ve "reward" sayısına bakılacak olan turnuvanın kazananı hediyeler içinde yer alan Acer Nitro 5 Oyuncu Dizüstü bilgisayarı, Acer Nitro Keyboard, Predator Galea 300 Gaming Headset, Predator Mouse Pad, XXL Size, gibi ürünlerden birini kazanma şansını yakalayacak.

Kilitli bir kasada, kapalı zarflar içinde ürün adlarının yazılı olduğu zarflar içinden çekiliş yapılarak ödül ürün turnuvayı kazanan kişi tarafından seçilmiş olacaktır. Ayrıca etkinliğe katılacak herkes günün anısına Predator t-shirtlerine sahip olacaktır. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2019 21:14
İddia sevmem. Ben e-sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2019 02:46
İndir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acer Nitro 5 ödüllü Thronos PUBG Turnuvası!
İlginizi Çekebilir