Acer, üç yeni Chromebook modelini tanıttı

Ersin Kılıç 5.01.2022 - 00:01
Acer, bugün yaptığı açıklamayla üretkenlik, eğlence ve iletişim ihtiyaçları için üç yeni Chromebook modelini tanıttı.

Acer, bugün yaptığı açıklamayla üretkenlik, eğlence ve iletişim ihtiyaçları için güvenli, kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arayan kullanıcılar için tasarladığı üç yeni Chromebook modelini tanıttı. Üç farklı boyut ve form faktörü seçeneği ile gelen yeni Chromebook’lar kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm özelliklerin yanı sıra, eğlence ve video konferanslar için son derece kaliteli ses ve video teknolojileri ile donatıldı.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar ve BT Ürünleri İş Birimi Genel Müdürü James Lin, “Yeni Chromebook dizüstü bilgisayarlarımız farklı ihtiyaçlara sunulan en iyi çözümleri bir araya getiriyorlar. Bütçe dostu fiyatlarla satışa sunacağımız üç model de güçlü performans özellikleri yanında kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yetenekleri ve yenilikçi teknolojileri taşıyorlar. Bildiğiniz gibi günümüz bilgisayar kullanıcıları, daha fazla üretkenlik, bağlantı ve eğlenceyi artık ev ortamında istiyorlar. Bunun için de kullanımı kolay cihazları tercih ediyor. Yeni Acer Chromebook’lar kullanıcıların tüm bu ihtiyaçlarına cevap veriyor” dedi.

Acer Chromebook Spin 513

Acer, üç yeni Chromebook modelini tanıttı

İnce tasarımı ve dayanıklı alüminyum kasasıyla dikkat çeken yeni Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H), okul, kişisel projeler, iş ve daha fazlası için kullanabileceğiniz taşınabilir bir Chromebook olma özelliğini taşıyor. Gelişmiş çoklu görevler için 8 çekirdekli yeni süper hızlı MediaTek Kompanio 1380 işlemciden güç alan cihaz, olağanüstü performans özellikleri ve 10 saate kadar pil ömrü[ ] ile kullanıcıların gün boyu üretken kalmalarını sağlıyor. VertiView’in 3:2 en boy oranına sahip 13,5 inçlik ekranı, kullanıcılara ekranı kaydırmadan daha fazla içerik görebilecekleri yüzde 18 ekstra dikey ekran alanı sunuyor. Ayrıca, bu harika ekranın 2256x1504 çözünürlüklü paneli ve 7,7 mm inceliğindeki yan çerçeveleri sayesinde, görseller daha da çarpıcı şekilde deneyimleniyor.

Acer Chromebook Spin 513, seyahat ederken dizüstü bilgisayarlarını yanlarına alan kişiler için askeri düzeyde MIL-STD 810H[ , ] dayanıklılık özelliği ve dönüştürülebilir tasarımı, cihazı harika bir seçim haline getiriyor. Bilgisayar, tablet, çadır veya ekran olmak üzere, ihtiyaca göre dört farklı kullanım modu sunuyor. Çadır modu, uçak veya trende yolculuk yaparken olduğu gibi sınırlı alanlarda ideal bir görüntüleme ve dokunma deneyimi sunarken, tablet modu hareket halinde kullanımı kolaylaştırıyor. Cihazın WiFi 6 desteği evinizin dışında farklı ağlara bağlandığınızda internet bağlantınızın güvenilirliğini korumaya yardımcı oluyor. Düşük ışıklı ortamlarda rahat kullanım için arkadan aydınlatmalı klavyeye sahip Acer Chromebook’un çevre birimlerine bağlanmak, veri aktarmak ve mobil cihazları şarj etmek için bir USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

DTS® Audio ses teknolojisi ve yukarı dönük iki tam boy hoparlörü okul ya da iş için yapacağınız görüntülü görüşmeler kadar, film izlerken ya da müzik dinlerken de daha yüksek kalitede ve net bir ses sağlıyor.  Yukarı dönük iki mikrofonu ise kristal netliğinde ses kalitesi ile kullanıcılara harika bir uzaktan konferans deneyimi sunuyor.

Acer Chromebook 315

Acer, üç yeni Chromebook modelini tanıttı

Acer, geniş ekranlı Chromebook'larda sektör lideri konumunu Acer Chromebook 315 (CB315-4H/T) dizüstü bilgisayar modeli ile güçlendiriyor ve çoklu görevler için sorunsuz ve kullanışlı bir cihaz arayan kullanıcılara uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor. Bu taşınabilir cihaz, kullanıcıların evlerinin farklı alanlarında ve hatta dışarıda hareket halindeyken bile bağlantıda kalmalarını, etkileşimde bulunmalarını ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Acer Chromebook 315'in 15,6 inçlik parlama önleyici özellikli FHD IPS[ ] ekranı, cihazı ev ve ofis dışında balkon, bahçe gibi dış alanlarda da kullanıma elverişli kılıyor. Cihazın isteğe bağlı dokunmatik ekranı, içerik görüntüleme deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Klavyeyi daha kullanışlı hale getiren numerik tuş takımlı tam boy klavye de isteyenlere hitap ediyor ve özellikle gündelik hesap işlerini ve öğrencilerin ödevlerini yaparken hayatı kolaylaştırıyor.

Tüm bunların yanında Acer Chromebook 315, video konferans deneyimini kusursuz hale getiren teknolojileri ile dikkat çekiyor. Cihazın, parlama azaltma teknolojisine sahip geniş görüş alanlı HDR web kamerası ve iki adet mikrofonu sayesinde hibrit çalışanlar ve öğrenciler ses ve görsellik açısından çok kaliteli video konferans görüşmeleri yapabiliyor. En yeni Intel® işlemciler ve Wi-Fi 6 desteği ile güvenilir bağlantı ve performans sunan Chromebook 315, ayrıca dahili derin bas tonları sunan DTS® Audio ses teknolojisi ile görüntülü aramaların yanı sıra, oyunların, film ya da müzik gibi eğlenceli içeriklerin keyfini çıkarmak için yüksek kaliteli çevresel ses deneyimi sağlıyor. 10 saatlik uzun pil ömrüne[1] ek olarak, cihazın her iki yanında birer tane olacak şekilde konumlandırılan iki adet USB 3.2 Gen 2 Type-C bağlantı noktası ve MicroSD kart okuyucu sayesinde kullanıcılar video ve fotoğrafları kolayca aktarabiliyorlar. 

Acer Chromebook 315’in cam benzeri bir dokuya geri dönüştürülmüş ve tamamen plastik atıklardan yapılmış benzersiz çevre dostu OceanGlass™ Touchpad’i dokunma geri bildirimiyle farklı bir kullanım deneyimi sunarken, aynı zamanda okyanuslardaki plastik atıkların azaltılmasına katkıda bulunuyor. 

Acer Chromebook 314

Acer, üç yeni Chromebook modelini tanıttı

Öğrenciler ve okul çağında çocukları olan aileler için tasarlanan ve askeri düzeyde MIL-STD 810H dayanıklılık[2,3] özelliğine sahip Acer Chromebook 314 (CB314-3H/T), en yeni Intel® işlemciler sayesinde gündelik kullanım için güçlü bir performans sunuyor. 10 saate varan pil ömrü[1] ile öğrencilerin tüm gün boyunca üretkenliğini desteklerken, Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojisi ile standart Wi-Fi 5'ten (802.11ac) 3 kata kadar daha yüksek hızlarla daha hızlı ve sorunsuz bir bağlantı sağlıyor. 

Acer Chromebook'un 14 inçlik FHD IPS dokunmatik ekranı[ ], daha parlak ışık koşullarında bile rahatlıkla kullanabilmeniz için parlama önceliyi bir kaplamaya sahip. 8,1 mm'lik dar yan çerçeveleri görsellere odaklanmayı daha da artırırken Chromebook'un ufak boyutlarına da katkıda bulunuyor. Kullanıcılar, isteğe bağlı çoklu dokunmatik ekranı veya başarılı bir dokunmatik deneyimi sunan ve aynı zamanda okyanuslardaki plastik atıkların azaltılmasına katkıda bulunan OceanGlass™ Touchpad ile Chrome OS işletim sistemini kullanabiliyorlar.

Acer Chromebook 314, iki yerleşik mikrofonu ve düşük ışık koşullarında daha iyi video kalitesi için geçici gürültü azaltma (TNR) teknolojisine sahip, parlamayı azaltan web kamerası ile mükemmel bir uzaktan öğrenme deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli çevresel ses için DTS Audio hoparlör ve farklı çevre birimlerine bağlanma imkanı veren iki adet USB Type-C bağlantı noktası, Acer Chromebook 314’ü tamamlıyor.

Chrome OS ve Uygulama Desteği

Yeni Acer Chromebook'lar, hızlı önyükleme süresi, kullanım kolaylığı, güvenlik ve daha uzun pil ömrü sağlamak için Chrome OS kullanıyor. Yeni Chromebook'ların tümü Google Play ve web tabanlı uygulama desteği sunuyor. Böylece kullanıcılar üretkenlik, yaratıcılık ve daha fazlası için istedikleri tüm uygulamalara erişebiliyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acer, üç yeni Chromebook modelini tanıttı
İlginizi Çekebilir