Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı

Ersin Kılıç 14.10.2021 - 12:59
Acer düzenlediği özel sunumda dört yeni Chromebok modelini tanıttığı gibi bu modellerin satışa çıktığını da açıkladı

Acer, dört yeni Chromebook modelini piyasaya sürdü. Güvenilir Wi-Fi 6 desteği ve video konferans teknolojileri ile dayanıklı tasarımları gibi talep gören özelliklerin yanı sıra, en yeni işlemciler ve performans özellikleri ile donatılan yeni Acer Chromebook'lar, eğlence ve üretkenlik açısından kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Acer yeni Chromebook modelleri satışa çıktı

Acer BT Ürünleri ve Dizüstü Bilgisayarlar İş Birimi Genel Müdürü James Lin, “Acer'ın geniş Chromebook serisi, ekran boyutu, işlemciler, dayanıklılık, bağlantı ve daha pek çok konuda her türlü kullanıcı ihtiyacını karşılayacak donanım ve yazılım özellikleri ile geliyor. İş, okul ya da eğlence fark etmez; Acer’ın tüm kullanıcılar için uygun bir Chromebook’u var” dedi.

Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı

Acer Chromebook Spin 514 - Hareket Halindeyken Kusursuz Video Konferans Deneyimi için Dönüştürülebilir 14 İnç Modeller

Kompakt bir tasarıma ve 14 inç FHD ekrana sahip yeni Acer Chromebook Spin 514 (CP514-2H) ve Acer Chromebook Spin Enterprise 514, çoklu görevlerde ve video konferanslarda güçlü üretkenlik için azami performans sağlamak üzere tasarlandı. 11. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcilere kadar destekleyen performans odaklı yeni Chromebook'lar, fansız tasarımları sayesinde sessiz çalışarak ortak çalışma alanları için ideal bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Chromebook’un 14 inçlik FHD IPS[1] ekranı, ince çerçeveleri sayesinde yüzde 84 ekran-gövde oranına ulaşıyor. Acer Chromebook Spin 514, video konferanslar esnasında FHD MIPI web kamerasının daha net görüntüler ve düşük ışık parlamaları için mavi cam filtre ve gürültü azaltma teknolojilerinden yararlanıyor. Cihazın klavyeyi çevreleyen iki adet hoparlörü ve iki adet mikrofonu kaliteli bir video konferans deneyimi sunarken, DTS® Audio da yüksek kaliteli çevresel ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca dahili akıllı amfi, daha yüksek ve daha net ses için Chromebook’un hoparlör performansını yükseltiyor.

Dönüştürülebilir bir tasarıma sahip yeni Chromebook Spin 514 ve Chromebook Spin Enterprise 514, hibrit çalışanlar için dizüstü bilgisayar, tablet, çadır veya ekran olmak üzere, ihtiyaca göre dört farklı kullanım modu sunabiliyor. Kullanıcıların gittikleri her yere gönül rahatlığıyla taşıyabilmeleri için son derece dayanıklı olan cihaz alüminyum üst ve alt kapaklarla güçlendirilmiş bir tasarıma sahip. Cihazların MIL-STD 810H[2] sertifikası dayanıklılığını belgelerken, yeni Chromebook’larda çift USB Type-C bağlantı noktası, Corning® Gorilla® Glass touchpad, arkadan aydınlatmalı klavye ve Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) gibi ek özellikler yer alıyor.

Acer Chromebook 515 – Geniş 15,6 inç Ekranda Yüksek Performans ve Konferans Konforu

Acer’ın ödüllü geniş ekran Chromebook ailesinin ödüllü geniş ekrana sahip diğer yeni üyeleri Chromebook 515 (CB515-1W/T) ve Acer Chromebook Enterprise 515, işte, evde ya da oyun oynamak için güçlü bir cihaza ihtiyaç duyan kullanıcılara çözüm sunuyor. Acer Chromebook Enterprise 515, özellikle bulut bilişim teknolojisinden faydalanan işletmeler ve buluttaki iş gücünü dağıtma, yönetme ve güvenceye almak isteyen BT yöneticileri için ideal bir dizüstü bilgisayar olarak konumlandırılıyor.

Yeni Chromebook’lar 11. Nesil Intel® Core™ i7 işlemciler ve Intel® Iris® Xe Grafik, 512 GB PCIe NVMe depolama ve 16 GB RAM’e kadar farklı konfigürasyonlarda tüketicilere sunuluyor. Her an kullanıma hazır bu cihazlar, bir saniyeden kısa sürede uyku modundan çıkabiliyorlar. İsteğe bağlı çoklu dokunma özelliğiyle sunulan 15,6 inçlik geniş FHD IPS

"Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı" class
ve 10 saatlik pil ömrüne[4] sahip. Bu özellikler, Acer Chromebook Spin 314’ü özellikle öğrenciler için harika bir seçim haline getiriyor.

Yeni Chromebook ayrıca bir adet USB 3.2 Type-C, iki adet USB 3.2 Type-A, bir adet HDMI bağlantı noktası ve bir adet MicroSD gibi zengin bağlantı yuvalarına ek olarak daha hızlı kablosuz bağlantı için Wi-Fi 6 ve 2x2 MU-MIMO teknolojileri ile geliyor.

Chrome OS, Chrome Enterprise ve Uygulama Desteği

Acer Chromebook Enterprise, çalışanlara modern bir deneyim sunan, hızlı, dahili güvenliğe sahip, hızlı kurulan ve toplam sahip olma maliyetini düşüren cihazlardan oluşuyor. Chrome Enterprise Yükseltme özellikli Acer Chromebook’lar, Chrome OS sayesinde BT yöneticilerine işletmelerindeki iş gücünü bulut tabanlı olarak her yerden güvenli ve etkili bir şekilde dağıtma, düzenleme ve güçlendirme olanağı tanıyor.

Yeni Acer Chromebook’ların tümü Google Play ve web tabanlı uygulama desteği sunuyor. Böylece kullanıcılar üretkenlik, yaratıcılık ve daha fazlası için istedikleri tüm uygulamalara erişebiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı
İlginizi Çekebilir