Açıklamalara göre Endgame, en heyecanlı Marvel filmi olmuş

Furkan Güler 6.02.2019 - 11:39
Söylenenlere göre film oldukça heyecanlı.

Merakla beklenen yeni Avengers filmi Endgame, 26 Nisan tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Film hakkında ortaya onlarca teori atan Marvel hayranlarının bazıları, filmin çoktan izlemeye başladı. Filmi test etmek için bazı seyircilere Avengers Endgame'i gösteren yapımcılar, ilginç bir açıklamada bulundu. Söylenenlere göre filmi dört kere gösteren yapımcılar, ilk üçünde seyircilerin film bitmeden tuvalete bile gitmediğini belirtti. Filmin çok heyecanlı olduğunu söyleyen yapımcılar, bir kişinin bile film perdesinden gözünü alamadığının altını çizdi.

Avengers Endgame filmi oldukça heyecanlı olacak

Infinity War'dan sonra yaşanacakları anlatan filmde, olayların çok ilginç yerlere sürükleneceğini tahmin edebiliriz. Thanos'a karşı verilecek olan yeni mücadeleyi anlatan Avengers Endgame, Hawkeye'ın geri dönüşünün yanında Captain Marvel'ın da kadroya katılmasını anlatacak. 

Captain America ve Iron Man karakterlerinin ise hikayeye veda edeceği düşünülüyor. Hali hazırda Chris Evans, Twitter üzerinden Marvel evrenine veda ettiği bazı Tweet'ler atmıştı. Bu paylaşımların ardından Marvel hayranları, Captain America'nın seriye veda etmesine üzülmüştü. Umarız Avengers Endgame filmi, yeni film için heyecanlanan Marvel hayranlarını hayal kırıklığına uğratmaz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 01:15
Olur mu ablacım ya.
Ekşi olsa satmam, bizim yoğurt tatlı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Açıklamalara göre Endgame, en heyecanlı Marvel filmi olmuş
İlginizi Çekebilir