Açıklamaları bile bir önceki senenin aynısı!

Tayfun Kumaş 10.02.2014 - 15:53
Call of Duty serisinin geleceği ne olacak?
Geçtiğimiz günlerde Call of Duty'nin tamamen üçlü rotasyona geçtiğini belirtmiştik.

Activision bünyesindeki üç firma yani Infinity Ward, Treyarch ve Sleedgehammer Games, üç senede bir Call of Duty oyunu geliştirecek.

Şimdi ise sıradaki Call of Duty oyununun ise Sledgehammer Games geliştiriyor.

Açıklamaları bile bir önceki senenin aynısı!
Belirtilen açıklamalardan sonra Activision CEO'sundan yeni Call of Duty oyunu için her zamanki tarzda çok iddialı bir açıklama geldi.
 
Activision CEO'su Bobby Kotick'in açıklaması bile yenilikçi olamayan bir söz ile bir sonraki Call of Duty'nin her zamanki gibi şimdiye kadar yapılanların en iyisi olarak tanımladı.

Sleedgehammer Games, tam üç sene önce Call of Duty MW3'ün geliştirilmesinde Infinity Ward'a yardım etmişti. Şimdi ise tek başlarına yaptıkları oyunları piyasaya sunacaklar. Yeni oyun ile ilgili ayrıntılı bilgi bulunmasa bile her sene olduğu gibi nisan ayında yeni oyunun duyurulması bekleniyor.

Açıklamaları bile bir önceki senenin aynısı!
Önümüzdeki 2020 yılına kadar seriyi düşenecek olursak, Call of Duty serisi aşağıdaki firmalara göre listelenecek. Tabii o arada ise dörtlü rotasyona geçmezlerse.

- 2014: Sleedgehammer Games
- 2015: Treyarch
- 2016: Infinity Ward
- 2017: Sleedgehammer Games
- 2018: Treyarch
- 2019: Infinity Ward
- 2020: Sleedgehammer Games


Infinity Ward ve Treyarch'ın iki senede bir Call of Duty yaptıklarını düşünecek olursak, bu sürenin Sleedgehammer Games ile beraber üç seneye çıkması daha verimli ürün vermeleri anlamına gelebilir.

Siz ne dersiniz?
Yorumlar 44
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2024 13:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Açıklamaları bile bir önceki senenin aynısı!
İlginizi Çekebilir