Activision: Biz oyun yaptık mı en iyisini yaparız!

Murat Sağlam 24.06.2011 - 12:25
Bakalım kim daha uzağa tükürüyor?
Activision dünya çapındaki en büyük oyun firmalarından biri. Zaten Activision adını duymamak için kulaklarınızın ya da gözlerinizin hatta dördünün birden olmaması gerekiyor. Guitar Hero, Call of Duty gibi para basan serilerinin yaratıcısı olarak da biliniyorlar ayrıca.

Activision: Biz oyun yaptık mı en iyisini yaparız!
İşte o Activision'ın CEO'su Eric Hirshberg, Call of Duty: Elite'ın kendilerinin bugüne dek oynadıkları en büyük kumar olduğunu iddia etti. Ayrıca Activision'ın bugüne kadar yaptığı tüm oyunlarla ilgili olarak da: "Biz yalnızca diğer herkesten çok çok daha iyi yapabileceğimiz oyunları piyasaya sürmeye çalışan bir firmayız."

"Bir oyunu yapıyorsak, başka bir firmanın yaptığı benzer bir oyundan çok daha iyi olduğuna eminiz." diyerek muhtemelen Battlefield 3 ve Rock Band oyunlarına bir gönderme yaptı.

Şahsi fikrim olarak bu işin artık küçük çocukların kavgasına dönüşmeye başladığını düşünüyorum. İki büyük oyun firmasından sayısız insanın sürekli bu tarz açıklamalar yapması artık sıkıcı bir hal almaya başladı benim açımdan. Oyunlar piyasaya sürülene dek bu açıklamaları duyacağımız ise kesin gibi duruyor maalesef...
Yorumlar 78
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 09:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision: Biz oyun yaptık mı en iyisini yaparız!
İlginizi Çekebilir