Activision Blizzard'ın ana odağında sadece iki oyun var!

Furkan Güler 14.02.2019 - 15:02
Bu iki oyunu tahmin etmek hiç güç değil.

Geçtiğimiz günlerde kar oranlarını açıklayan Activision Blizzard, 8 milyar dolar kar ettiğini belirtmişti. CEO değişikliğinden sonra oldukça karlı geçen bir yıldan sonra yaklaşık 800 kişiyi işten çıkartan firma hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Firmanın yeni CEO'su Bobby Kotick'in belirttiğine göre Black Ops 4'ün PC sürümü Black Ops 3'e göre 3 kat daha fazla satmış. Ayrıca Overwatch'un da kendileri için oldukça yararlı olduğunu söyleyen Kotick, ana odaklarının bu iki oyun olduğunu belirtti. Mikro ödemeler sayesinde kasalarını dolduran firma, bunun yanında yeni Spyro ve Crash oyunlarının satışlarından da memnun.

Activision Blizzard'ın hedefinde hangi büyük oyunlar olacak?

Heartstone ve World of Warcraft oyunlarının gelişiminden memnun olduğunu söyleyen firmanın yetkilileri, 2019 yılında Starcraft ve Heroes of the Storm haricinde diğer tüm Blizzard oyunlarına tam destek verecek. MOBA türünde istediğini elde edemeyen Heroes of the Storm'un e spor tarafını kesen Blizzard, görünüşe göre artık pek fazla büyük bir kitleye ulaşamayan RTS türünden de umudunu kesmiş durumda.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2019 09:37
blizzard dan babam çıksa yerim diyen bir dönemden geldim, üzülüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Inquixty
Inquixty 14.02.2019 23:35
Hearthstone'dan memnunmuşmuş. Acaba oyuncular ne derece memnun son gelen 3 paket bir öncekinin aynısı oldu artık tekrar içeriklerden sıkılmaya başladı oyuncular. Klasik setin değişmesi , yeni mod (birbirinin aynı dungeon modeları değil) gibi çarpıcı değişiklikler lazım artık. Heroes of the storma da aynı şeyi yaptılar güncellemeler rutine binince oyunun cazibesi kalmıyor , yeni hero geliyor yeni map geliyor sonra dön başa aynı şeyler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2019 21:12
Diablo II Lord of Destruction, Star Craft Brood War, Warcraft III Frozen Throne, World of Warcraft. Blizzard oyun yapıyordu. Activision ise oyun endüstrisi derdinde. Blizzard North kapandığından beri söylüyoruz. Activision son darbeyi de indirdi. Kim kaldı ki Blizzard efsane kadrosundan. İsim benzer
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2019 19:18
HOTS' ilk girdigimde item satın alma olayının olmadıgını gördüm ve geri kalan şeylere bakmadım bile. Oyunun batacagı belliydi. Artis ya bunlar ellerinde patladı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision Blizzard'ın ana odağında sadece iki oyun var!
İlginizi Çekebilir