Activision, Call of Duty filmi hakkında konuştu

Hakan Hervenik 13.11.2017 - 16:26
"Çok iyi olduğunu ve önünde büyük bir gelecek olduğunu düşünüyoruz"

Bildiğiniz üzere, gelecekte birden çok Call of Duty filmi ile karşı karşıya kalacağız. Hangi hikayeleri kapsayacağını veya kimlerin rol alacağını henüz bilmiyoruz. Ama, Activision'dan Tim Kilpin konu hakkında yeni detaylar ve şirketin filme nasıl bir yaklaşım sergilediğini açıkladı. Activision'ın Consumer Products Group bölümünün başında yer alan Kilpin, oyunun beyaz perdeye aktarılmasını yakından takip eden isimlerden.

Call of Duty filmi hakkında yeni bilgiler

"Eski ve köklü bir hikayesi olan seriyi, yeni bir form haline getirirken çok dikkatli olunması gerekiyor. Doğal olarak, eğer filmin senaryosu istediğimiz gibi olmazsa, filmi yapmayız. Bu sıradan bir 'sadece yapın gitsin' durumu değil. Eğer bu film düzgün bir şekilde yapılırsa, markanın hayran kitlesinin büyüyeceğini düşünüyoruz. Call of Duty'nin M-rated bir oyun olduğunu göz önünde bulundurarak da film için avantajlı bir durumda olduğumuzu düşünüyoruz. Oyunda olduğu gibi yüksek adrenalinli bir film olmasını istiyoruz."

Activision Studios'un başında eski Disney yöneticilerinden Nick van Dyk bulunuyor. Filmin yapımcısı ise Pulp Fiction ve The Hateful Eight'in yapımcısı olan Stacey Sher.

Sizce bir Call of Duty filmi nasıl olmalı?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2017 21:16
Aksiyon-Gerilim türünde daha çok karakterlere bağlı uzun bir seri olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2017 11:03
Bir adam gördüm captan price aynısı hatta daha fazla benziyor ah ulan ah
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2017 01:26
karakterler çok önemli.karakterleri oyuna bağlı olarak canlı bi şekilde görmek çok keyifli olurdu doğrusu.inşallah assasin creed filmine benzemez!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision, Call of Duty filmi hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir