Activision'ın Call of Duty sandıklarından bakın ne çıktı

Alparslan Gürlek 11.08.2020 - 11:52
Activision tarafından gönderilen sandıklar gizemlerle dolu. Oyuncular yaklaşık beş saat boyunca bulmacalar çözerek yeni ipuçlarına ulaştı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Activision, basın kuruluşlarına bir sandık göndermişti. Sandığın üzerinde 10 Ağustos (TSI) 19:00'a kadar açmayın yazıyordu. Oyuncular kilitli sandığın kilidini açmak için saat 19:00'da ellerindeki metni göndererek Activision'dan kodları aldılar.

Activision, Call of Duty: Black Ops - Cold War'u gizemlerle getiriyor

Geçtiğimiz hafta Activision aynı zamanda sıradaki Call of Duty oyununu Treyarch ve Raven Software'in birlikte yapacağını da onaylamıştı. Bunun üzerine kasalar gönderilince ve kasaların içinden ABD ve Rusya haritalarının projeksiyonları ve slaytları çıkınca her şey netleşti.

Activision'ın Call of Duty sandıklarından bakın ne çıktı

Kutunun içinden çeşitli haritalar, projeksiyon slaytları ve bir projeksiyon cihazı çıkıyor. Slaytları yerleştirerek oynattıkları eski model projeksiyon cihazından yansıyanlar ise ilgi çekici. Önce birçok oyuncunun Fransa olarak nitelendirdiği bir harita ve ortasında 2 rakamı beliriyor. Devamında ise çeşitli haritalara yer verilmiş. Hepsini birazdan alt taraflara bırakacağım videoda izleyebilirsiniz.

Activision'ın Call of Duty sandıklarından bakın ne çıktı

Gizemlerle dolu kutuyu çözen oyuncular doğrudan pawntakespawn.com'a yönlendirildi. Ne yazık ki site an itibariyle aktif değil ve boş görünüyor ancak neye benzediğini size kullanıcıların almış olduğu fotoğraflarla göstermeye gayret edeceğim. En can alıcı nokta sitede görüntülenen bir video oynatıcısının 14.08.2020 12:00'a işaret etmesiydi. Öyle görünüyor ki bu Cuma günü oyun ile ilgili daha fazla detaya sahip olacağız.

Artık şunu net olarak söyleyebiliriz ki, Call of Duty'nin yeni oyunu kesinlikle soğuk savaş döneminde geçiyor. Büyük ihtimalle de ismi Call of Duty: Black Ops - Cold War olacak. NoahJ456 isimli bir kullanıcının sandığı açtığı ve beş saatlik süresini kayda aldığı bir videoda sandığın içeriklerine daha yakından bakabilirsiniz. Onu da hemen alt tarafa bırakıyorum.

Activision bariz bir şekilde bir şeylerin işaretini veriyor. Başka şekilde düşünsek dünyanın tansiyonunu çıkartacak şu olan biz oyuncuları mutlu etmekten başka bir şey yapmıyor. Activision gizemler üstüne gizemler oluşturarak yeni oyunun adını inceden inceye fısıldasa da, elde ettiğimiz bütün bilgileri topladığımızda ortaya tek bir kalıptan başka bir şey çıkmıyor. Daha fazla haber için 14 Ağustos'u beklemeliyiz. Muhtemelen bir fragman ve devamında gelecek çıkış tarihi duyurusuyla yeni Call of Duty oyunu hakkında daha fazla bilgi alacağız gibi görünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2020 10:40
Hehe
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 21:03
Merakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision'ın Call of Duty sandıklarından bakın ne çıktı
İlginizi Çekebilir