Acun Ilıcalı Exxen ile Netflix'e rakip çıkartıyor

Alparslan Gürlek 24.09.2020 - 19:23
Acun Ilıcalı Exxen adındaki yeni fim platformunu duyurdu. Gururla söyleyebiliriz ki Netflix için sağlam bir rakip yolda gibi görünüyor.

Bugün Acun Ilıcalı Exxen adındaki yeni dijital film platformunu duyurdu. Netflix için ciddi bir rakip olma potansiyeli taşıyan yeni film platformu Exxen geliyor. Bir sosyal medya hesabı ve adına oluşturulmuş bir site de an itibariyle yayında.

Acun Ilıcalı Exxen film platformunu duyurdu

Bugün çok iddialı bir şekilde yeni film platformu Exxen duyuruldu. İnternet sitesinde ve sosyal medya hesaplarına, Acun Ilıcalı'nın kendi hesabında da belirttiği gibi "çok yakında geleceği" söyleniyor.Netflix için ciddi bir rakip olma potansiyeli çok yüksek. Acun Ilıcalı yıllarını televizyon sektörüne adamış ciddi derecede tecrübeli bir isim. Bu da bizim Exxen için daha fazla heyecanlanmamıza neden oluyor.

Ayrıca çok iddialı geldiğini yalnızca biz de belirtmiyoruz. Exxen için açılan Twitter hesabında paylaşılan ilk gönderi şu şekildeydi:

"Birbirinin aynısı içeriklerden siz de sıkılmadız mı #Exxen"

Acun Ilıcalı Exxen ile Netflix'e rakip çıkartıyor

Kendileri de bu şekilde iddialı gelince bize yalnızca yapacakları işe güvenip beklemek düşüyor. Amazon, Netflix gibi dev platformların neredeyse tekellerine aldığı bir sektöre böyle iddialı bir şekilde giren Acun Ilıcalı Exxen ile bize "daha iyisini" vaat ettiğini gösteriyor. Uzun yıllardır çeşitli programlarıyla her zaman göz önünde kalmayı başaran ve her seferinde daha yükseği hedefleyen Acun Ilıcalı'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 yılında Edirne'de doğmuştur. Bugün 51 yaşında olan Türk televizyoncu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş insanı defalarca kez yeni konseptleri Türk televizyonlarına kazandırmıştır. TV8 ve TV8,5'in sahibidir. ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dahil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunuyor. Dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyon yapan Acun Medya Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulunun başkanıdır.

Ayrıca spor ve realitenin bir arada olduğu yarışma programı Exathlon'un format sahibidir. Aynı zamanda Hollanda Kulübü Fortuna Sittard'ın da sahibidir. Tam 1991 yılından beri televizyonlarda farklı görevlerde bulunmuş, sonunda Türkiye'nin bu iş için gelebileceği en yüksek noktalardan birine ulaşmıştır. Aynı zamanda son 15 yıldır pek çok kez Türkiye'nin en güvenilir ilk üç ismi arasında yer almıştır. Variety'nin seçtiği medya ve eğlence sektöründe dünyanın en etkili 500 iş insanı arasına da girmeyi başarmıştır.

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2020 21:25
Olabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2020 15:29
Acun yapar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2020 11:26
FDIGJFIDNGJKFDNGJKFDNGKJDN

Güzel bir şey olabilir bilemiyorum ama adam hakkaten yurt dışından çalmadığı içerik kalmadı :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2020 15:42
Acun'u acun yapan yurt dışında hâli hazırda zaten var olan bir takım yarışma programlarını Türkiye tvlerine sokması ve bunu yaparken de hiç bir rakibinin olmamasıdır. Exxen gibi uydurma bi platform ile Netflixe rakip olmak tam anlamıyla kendisine para israfı olacaktır. Netflix yasaklanırsa ?????>?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2020 08:05
Netflix e rakip olması için dünyanın tüm ülkelerine açılması lazım. Siz ne içtiniz merlin? Neyi ile netflix e rakip olacak?
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2020 10:52
Ya da hangi içerikle. Bir de disney + varki ondan hiç bahsetmiyorum o da gelecek Türkiye’ye . Atıyorum acun friends di filmlerdi bunları lisanslyacak mı ya da herkes hemen üye olacak mı . Bence eski sezon yeni sezon bütün masterchefler survivorlar o sesler onları dolduracaklar. Bir kaç dizisi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acun Ilıcalı Exxen ile Netflix'e rakip çıkartıyor
İlginizi Çekebilir