Netflix, Over the Moon filminin son fragmanını yayınladı

Özgür Deveci 24.09.2020 - 11:00
Netflix, önümüzdeki ay yayınlanacak animasyon macera müzikali Over the Moon için son fragmanı yayınladı.

Netflix, Çin'deki Sonbahar Ay Festivali kutlamaları için Over the Moon filminin son fragmanını yayınladı. Disney efsanesi ve Oscar ödüllü Glen Keane tarafından yönetilen bu göz kamaştırıcı animasyon müzikali, antik Çin Ay Tanrıçası masalını Oz benzeri bir fantastik dünya ile yeniden işliyor.

Geleneksel bir Çin mitolojisinden esinlenilen Over the Moon, efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen 13 yaşındaki Fei Fei isimli genç bir kızın hikayesini konu alıyor. Ay Tanrıçası'nın hikayesi. Ay'da bekleyen ise onun tek gerçek aşkı. Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden Fei Fei, efsanevi Ay Tanrıçası'nın varlığını herkese kanıtlamak için bir roket inşa eder ve Ay'a doğru uzun bir yolculuğa çıkar.

Netflix, Over the Moon filminin son fragmanını yayınladı

Netflix animasyon filmi Over The Moon'dan son fragman yayınlandı

İnanılmaz kararlı, bilim için yanıp tutuşan zeki bir kız, efsanevi Ay Tanrıçası'nın varlığını herkese kanıtlamak amacıyla Ay'a gitmek için bir roket yapar. Sonuçta beklenmedik bir maceraya atılır ve fantastik yaratıklarla dolu büyülü bir dünya keşfeder. Oscar ödüllü yönetmen ve animasyon sanatçısı Glen Keane tarafından yönetilen filmin yapımcılığını Gennie Rim ve Peilin Chou üstleniyor. Filmin yıldızlarla dolu seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Sandra Oh, Robert G. Chiu, Margaret Cho ve Kimiko Glenn gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Beauty and the Beast ve Oscar ödüllü Kobe Bryant kısa animasyon filmi Dear Basketball gibi filmlerde rol alan usta animatör Glen Keane üstleniyor.

Komedi, müzikal ve dramın bir karışımı olan bu animasyon filminin müzikleri Steven Price tarafından bestelendi ve Christopher Curtis, Marjorie Duffield ve Helen Park'ın şarkılarıyla seslendirildi. John Kahrs'ın (The Incredibles) ortak yönetmenliğini, Audrey Wells'in de (The Hate U Give) senaryosunu yazdığı Over the Moon, Abominable'ın arkasındaki Pearl Studio tarafından yapılıyor. 23 Ekim Cuma günü Netflix'te yayınlanacak animasyon filminin yayınlanan son fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, Over the Moon filminin son fragmanını yayınladı
İlginizi Çekebilir