© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Yanlış. Neden yanlış? Çünkü MK artık clickbait peşinde. Çünkü MK artık araştırmadan haber yapıyor. Çünkü AKN 31.12.2018 tarihinde kaldırılacak. Yani 2019'da. Yani 2 sene sonra. Yani teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği bu dönemde 2 sene sonrası için zaten başlamasının saçmalık olduğu bir sistemi sonlandıracaklar.
Yazarların yazıları üstünkörü, yorumlar saçma sapan, yönetim yok. Burda göreceklerimi heryerde görebilirim.
AKK kalmayıp 5 megabit'e yükselmesi (gerçekçi olasılık) beni daha mutlu ederdi, çünkü cebim rahat bırakılırdı. Tabi gönül isterki 8 megabit alt sınır olsun (hayali olasılık)
Ama tamamen kalkarsa, öncelikle "sınırsız internet" dediğimiz internet anlayışı ne kadar sınırsız olacak ?
Çıkıp derlerse 50gb aşımında 3 lira 5 lira faturaya yansıtılacak diye. O zaman ne yapacaksınız ? Diyecem ama kaçınız fatura ödüyor ? Zaten vergiler belimizi fazlasıyla bükmüşken birde internet faturasıyla yıkılmayalım.
(Not: Bu güne kadar olumsuz mesajlarımın hiçbiri yayınlanmadı. Umarım bu yayınlanır.)
Bu arada merlin ekibine sesleniyorum, bu sitedeki yorum kısmında gördüğüm kadar başka hiç bir sitede bu kadar toksik bir topluluk görmedim. Artık yorumlar hakaretten başka hiç bir amaca hizmet etmiyor, bence kaldırılmalılar.
hususlarına karar verilmiştir.
Dalga geçer gibi içerik yapmayın.
Haberi yapılalı çok oldu.
Sanırsın 2 ocakta iptal.