Adventure Time: Pirates of the Enchiridion çıkış tarihi duyuruldu

Nagihan Selin İnce 26.04.2018 - 22:56
Yeni bir de fragman paylaşıldı

Bugün Bandai Namco Entertainment, Outright Games ve Cartoon Network, Adventure Time: Pirates of the Enchiridion'nın çıkış tarihini duyurdu ve bir fragman paylaştı. Adventure Time: Pirates of the EnchiridionNintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 20 Temmuz 2018'de piyasaya çıkacak.

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Temmzuz ayında piyasaya sürülüyor

Bu yeni macera dolu Adventure Time hikayesinde, oyuncular,  favori krallıklarını keşfetmek ve Cartoon Network’ün popüler TV animasyon dizilerinden birinin sevilen karakterleriyle beraber vakit geçirmek için Finn, Jake, BMO ve Marceline karakterleri yöneterek maceraya atılacaklar. Adventure Time: Pirates of the Enchiridion macerası hepimizin bildiği yer The Land of Ooo'da başlayacak. 

Finn ve Jake'in ters giden bir durumu araştırmak için atıldığı macera sırasında onlara arkadaşları da katılacak ve The Land of Ooo'nun tehlikeli sularında neler olduğunu çözmelerine yardımcı olacak olan ipuçlarının peşinden gidecekler. Ice Kingdom erimeye başladığında her yeri kaplayan suların gizemini çözmek o kadar da kolay olmayacaktır elbette.

 Climax Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından dağıtılan Adventure Time: Pirates of the Enchiridion fragmana bakılırsa yine oyunculara epey eğlenceli anlar vaadediyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir