Durum böyle olunca, yapımın kullanıcıları da yeni bir ek paket bekler oldu. Norveçli Funcom'da bu isteği karşılamaya karar verdi. Yeni ek paket "Rise of the Godslayer" bizi bu sefer Khitai'ye gönderiyor. Conan'ın yazarı Robert E. Howard'ın ölümünden önce bile tam olarak keşfedilmeyen Khitai, yazarın aile ve arkadaşlarıyla paylaştıklarından yola çıkılarak yaratılmış.
"AOC’nin grafik motoru bölgeye ve modellemelere daha güzel bir göz ziyafeti sunmaktan geri kalmıyor." Yeni bir macera
Orijinal oyun piyasaya ilk çıktığında, oyuncular Age of Conan'daki hatalar yüzünden zor anlar yaşıyorlardı. Ancak ek paketler ve yamalar çıktıkça bunun düzeleceği söyleniyordu. İşte Rise of the Godslayer, kullanıcıların bu isteklerini karşılamak için geliyor.
Khitai'de farklı bölgelere yolculuk etmek artık daha kolay. Bir NPC yoluyla Teleport olmaktansa, oyuncular Khitai'nin düzlüklerini kendileri geçerek keşfedecekler. Yapımcılar burayı daha gerçekçi ve Conan evrenine daha uygun olması için böyle yaptıklarını belirtiyorlar. Yeni topraklarda 12 adet farklı grup bulunuyor. Her grubun kendine ait kültürü var. AOC’nin grafik motoru bölgeye daha güzel bir göz ziyafeti sunmaktan geri kalmıyor. Khitai'de kasabalar da görsel olarak tatmin edici.
Rise of the Godslayer'da herhangi yeni bir ırk ya da sınıf olmamasına rağmen, yeni içerik inanılmaz boyutlarda. Yeni 12 grubun her birinin yeni görevleri var ve bu görevlerden gelen yeni ödüller bulunuyor. Pakette özel yeni bir zırh grubu bulunacak ve dördüncü seri ekipmanlar da yüksek level oyuncuları bekliyor. Ayrıca yeni yetenekler de öğrenilebilecek, ancak henüz bu yeteneklerle ilgili kesin bir açıklama yapılmış durumda değil.
"Conan'ın yazarı Robert E. Howard'ın ölümünden önce bile tam olarak keşfedilmeyen Khitai, yazarın aile ve arkadaşlarıyla paylaştıklarından yola çıkılarak yaratılmış." Farklı gruplar
Yapımdaki 12 grubun arasındaki savaş ortamı, oyunla asıl iletişime geçtiğimiz kısım olacak. Bir grupla savaş içerisinde olup diğeriyle ortak çalışabileceksiniz. Hatta ortak çalıştığınız gruba ihanet bile edebileceksiniz. Tabi bazı gruplarla ortak çalışmanın da size birçok yarar sağladığını söylememize gerek yok. Örnek olarak kaplan eğiten bir grupla ortak çalışırsanız, size binek ya da yanınızda dolaşacak bir hayvan olarak kaplan verecekler.
Sonuç olarak ilk oyunun karanlık, şiddetli, orijinal Conan havası, bu ek paketle birlikte açık dünyanın riskleri ve maceralarıyla buluşacak gibi görünüyor. Age of Conan'ı bilip oynayanlar zaten ek paketi bekliyorlar, ancak AOC ile tanışmadıysanız Rise of the Godslayer'la birlikte bu vahşi dünyaya adım atmanın vakti geliyor.
Yorumlar (6)
oyunun trialını oynadım inanılmaz zevkli oaynanabilirlik süper ve detaylar zaten insanı yeterince tatmin ediyor bence mükemmel bir oyun tavsiye ederim trialını oyunun orjinal web sitesinden indirip deneyebilirsiniz gerçekden keyifli maceralarla dolu bir oyun iyi eğlenceler
yapılan yorum sayısına bakılırsa oyun çokda oynanan bir oyun olmadığı anlaşılıyor sadece 9 yorum ve bunun da 3 ü bana ait :D
Şu an ki gidişata baktığımızda (wowun resmen öldüğü bi an itibari ile) geleceğin mmorpg si ya Lotro yada Champions Online olacaktır.Böyle oyunlar ne yazık ki bu kafada hiçbir yere varamazlar.
İlk çıktığı zamanlar ile şimdiki hali arasında dağlar var AoC'da eskiden servere bağlanamazdın, serverden düşerdir, questi bitireceksin ama bug olurdu bitiremezdin buna benzer bir takım şeyler vardı insanları soğutan ama sonradan patchler ile olayı çok düzelttiler, olayın dokusu ve oynanış sisteminin cılkını çıkartmadan geliştirdiler, sınıflar arası dengede gayet güzel, ben wow'u yaklaşık 4 sene aralıksız oynadım şunu diyebilirim ki wow da AoC dan beter bir durum vardı en baştan sonra olay dengesini buldu. Bence ikinci bir şans verilmesi lazım ki bende öyle yaptım şuan arkadaşların dediği gibi serverler deneme için başlayan ve aylık ödeme ile devam eden oyuncular ile dolu. Wow dan sıkılan kesinlikle tekrar bir baksın bence
bi guild vardı Anatolian Fun Empire. adamlar egolarına yenik düştü guild dağıldı.nerde kaprisli nerde artist nerde kendini bişi sanan varsa ordaydı.Yok sen vent de bana hakaret ettin , yok sen benim karıma vent de sesini yükselttin , global chat de f**k yazanı guild den atmalar ... Hun anayasasını söylemiyorum bile muhahahahahahhaha [:D][:D][:D]
Single player tarzında bir hikaye modu var ama yinede online olarak sunuculara bağlanman gerekir.