Age of Doom ile tanışın

Murathan Özlü 7.09.2021 - 23:20
Orijinal Doom oyununun silah ve mekanları ile Age Of Empires 2 motorunu birleştiren bir mod yapımcısı RTS-Shooter oyunu Age of Doom'u yayınladı

Bir mod yapımcısı, Doom, Doom 3 ve Age of Empires 2'yi resmen birbirine karıştırarak Age of Doom adında bir "Doom RTS oyunu" ortaya çıkardı. Age of Doom modu, Age Of Empires 2'nin hikaye moduna eklenip, Doom ve Doom 3'den hikaye elementleri, düşmanlar, ses dosyaları ve mekanların bir araya getirilmesiyle ortaya çıkmış bir RTS-Shooter(?) oyunu.

Age of Doom 4 bölümü yayınlanmış bile

Warcraft 3'ün Reforged öncesi sahip olduğu modları andıran bu RTS-Shooter karması, Doom'un ana karakteri Doomguy'ın düşman dalgalarına (yukarıdan bakılan kamera açısıyla) mermi yağdırdığı bir "RTS" oyunu. Mod içerisindeki ışık yansıtmaları ve efektler orijinal Doom oyunundan alınmış.  Modun yapımcısı HELLKNIGHT61, bu ilginç yapımı "3.cü kamera açısından oynanan Shooter" olarak tanımlıyor.

Age of Doom

Modun resmi sayfasında, modu indirmenin oynamak için yeterli olduğu, bu ilginç modu oluşturan oyunlardan herhangi birisine sahip olmanızın zorunlu olmadığı yazıyor. Ancak böyle bir durumda, mod içerisindeki custom DOOM senaryosu hariç başka bir içeriğiniz olmayacak. HellKnight, Age Of Empires 2 oyuncu topluluğu için hali hazırda mod hazırlayan biri olduğunu ve orijinal DOOM'u AOE 2 içerisinde yeniden canlandırmanın, hayalini gerçekleştirmek olduğunu belirtmiş. Modun hikayesi ise, DOOM (1993) ve DOOM 3 ( 2004) hikayelerinin bir çeşit karışımı. Modun bölüm sayısı şimdilik 4, ancak beşinci bölümün de ekleneceği ifade edilmiş.

Age of Doom'u moddb üzerinden indirebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Age of Doom ile tanışın
İlginizi Çekebilir