Age of Empires IV oynanış fragmanı ve daha fazlası

Alparslan Gürlek 10.04.2021 - 19:49
Bugün yapılan yeni gösterimde Age Of Empires IV oynanış videosu, çıkış tarihi ve hangi milletlerin olacağı gibi birçok detay paylaşıldı.

Bugün yapılan gösterimde Age of Empires IV oynanış fragmanı da yerini aldı. Seriye ve serinin son oyununa yönelik birçok yeniliğin ve ayrıntının gösterildiği sunumda yayınlanan oynanış fragmanı, gerçek zamanlı strateji severleri heyecanlandıracak türden. Yüzünüzde nostaljinin ve heyecanın yarattığı tebessümle izlemek isterseniz, fragman hemen alt tarafta yer alıyor. İşin güzel yanı ise orijinal gösterimden sonra hayran incelemesinin tamamen Türkçe seslendirmeli videosunun da yayınlanması oldu.

Age of Empires IV oynanış görüntüleri müthiş!

Age of Empires IV oynanış fragmanı ve daha fazlası

Age of Empires IV'e dair yeni detayları gördüğümüz etkinlikte serinin son oyununda hangi milletlerin olacağı, birimlerin nasıl göründüğü gibi birçok detay aydınlığa kavuştu. Gerçek zamanlı strateji oyunlarını seviyorsanız görecekleriniz sizde fazlasıyla heyecan uyandırabilir. Efsane serilerden Age of Empires, serinin son oyunuyla savaşları hiç olmadığı kadar heyecanlı kılıyor. Relic'den geliştiricilerin de söylediği gibi "hiç görmediğimiz bir şeyle" karşı karşıyayız. Tabi Age of Empires IV oynanış fragmanının yanı sıra sunumda mevcut oyunlar ve birçok detaya dair yeni görüntüler de paylaşıldı. Gelin hepsine birlikte bakalım.

Savaş meydanları, grafikler ve birimler derken dalıp gideceksiniz. Henüz net bir çıkış tarihi bulunmasa da bu yılın sonlarında piyasaya sürüleceği söylenen oyun oldukça heyecan verici görünüyor. Normandiya ve Çin fraksiyonlarının da yer alacağı oyunda bizi geniş bir dünya bekliyor diyebiliriz. Oyunun senaryo modunda oynayabileceğimiz dört farklı hikayeden biri olan Normandiya için aşağıda yer alan videoyu seyredebilirsiniz. Yeni oyunda geliştirici stüdyonun dediğine göre "hiç görmediğimiz bir hikaye anlatım tarzı" bulmuşlar.

Bununla birlikte oyunda oynanabilir fraksiyonlardan biri olan Çin'e de yakından bakmamızı sağladılar. Bir Avrupa, bir Asya derken hayranları oldukça heyecanlandıracak görüntüler geldi. Çin fraksiyonunda filleri kullanabileceğiz.

Ayrıca Age of Empires: Definitive Collection için de birçok yenilik yolda. Age of Empires II Definitive Edition için gelen ikinci yeni genişleme paketi olan "Dawn of the Dukes" duyuruldu. Güney Avrupa'ya olan yolculuğumuz başlıyor. Aynı zamanda bu yılın sonuna doğru AoE II Definitive Edition için tarihi savaşları ve hikayenin bazı bölümlerini arkadaşlarımızla birlikte oynamamızı sağlayacak coop özelliği geliyor.

Son olarak da deniz savaşlarının ne alemde olduğunu merak ediyorsanız Age of Empires IV oynanış görüntüleri arasında kısa bir kesit de deniz savaşlarının nasıl görüneceğine değindi. Ancak elimizde bu konuda alttaki kısa videodan başka bir detay yok.

Age of Empires IV çıkış tarihi net olarak duyurulmasa da oyunun bu yılın sonlarına doğru geleceği belirtildi. Gerçek zamanlı strateji türünün bayrak taşıyan serilerinden AoE için bugün duyurulan detaylar bu kadardı. Ayrıca son olarak kapalı beta için kayıtlar başladı. Age of Insider programına katılarak sizler de oyunun kapalı betası için kayıt olabilirsiniz. Buraya tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirsiniz. Sizler yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 00:01
AOE 2 tadında olmayacağı belli gibi daha çok AOE 3 tadında geldi ama oda hiç 2'nin yerini tutmadı. Grafikleri pek beğenmedim hele o oklar.. yerden odun alıp fırlatmış gibi. AOE 3 oynayanlar 4'e geçebilir ama AOE 2 oynayanların geçeceğini zannetmiyorum. AOE 2 DE devam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 23:50
Baya çöp ve patates duruyor da TR altyazı var, fiyatta garanti uygun olur. Denerim aga..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 11:48
Rts tipi oyunlarda grafikten çok animasyonlar daha önemlidir sağlam bir oynanış videosu görmeden çok fazla gömülmüş ne yazık ki piyasada buna benzer oyun kalmadı pek bence destek olunması gereken yerde yerin dibine sokulmuş bari bi oyun çıksaydı öyle yerin dibine soksaydınız be
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 21:44
Çirkin çıkarsa yapacak bir şey yok maalesef. O yüzden çıkmadan düzeltmeleri lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 16:56
Ben hala Stronghold ilk oyunun tadını hiçbir oyundan alamıyorum.Bu gölge işi bozuyor.O oyunda avcinin geyikleri okla vurmasi benim icin bir oyunun tepe noktasi oldu.
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 21:42
Bir de sondaki o gemilerin küçüklüğü ve denizin açık mavi boya ve efektsiz hali... Yani AoE 3 daha güzeldi görsel olarak. Daha derindi. bir de yıl 2021 nere 2005 nere...
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 07:57
al benden de o kadar. grafikleri güzel de yeterli değil işte, askerlerin hücumu sonunda bir çarpışma etkisi yok, sanki birbirlerine saldırmak yerine sarılıp kucaklaşıyolar. okların fiziği zaten ayrı bir facia...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 15:19
valla grafikler falan güzel de savaş animasyonları mobil oyun gibi. Bu kadar sene sonra bu mu yani gelinen nokta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Age of Empires IV oynanış fragmanı ve daha fazlası
İlginizi Çekebilir