Age of Empires IV, Xbox konsollarına geliyor olabilir

Eren Eroğlu 30.10.2021 - 16:09
World's Edge yaratıcı yönetmeni Adam Isgreen, gerçekleşen bir röportajda, Age of Empires IV'ün Xbox konsollarına çıkabileceğini söyledi.

Yıllar öncesine dayanan strateji türünün en önemli markalarından bir tanesi olan Age of Empires IV, geçtiğimiz günlerde Microsoft Windows için piyasaya sürülmüştü. World's Edge ile Relic Entertainment iş birliğiyle geliştirilen yapım, Xbox Game Studios tarafından yayınlanmış ve ilk günden Xbox Game Pass PC kütüphanesine dâhil olmuştu. Xbox One ve Xbox Series X|S kullanıcıları ise, hâlâ konsol tabanlı bir Age of Empires deneyimi bekliyor.

Age of Empires IV, Xbox konsollara da geliyor olabilir

Xbox konsollarda bir Age of Empires deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılara, oyunun piyasaya sürülmesinden birkaç gün önce gerçekleşen bir röportaj aracılığıyla umut verici bilgiler paylaşıldı. World's Edge yaratıcı yönetmeni Adam Isgreen, Age of Empires IV'ün Xbox konsol versiyonunun gelebileceğini işaret etti.

Age of Empires IV, Xbox konsollara da geliyor olabilir

''Oyunun PC sürümünün yönetimi ile işimizi bitirir bitirmez, oyunun konsollarda nasıl çalıştırılabileceğini düşünmeye başlayacağız. Henüz kesin bir planımız yok; ama bu sefer gerçekten düşünmeye başlayacağız.'' açıklamasını yapan Adam Isgreen, ünlü strateji oyununun konsollar için de çıkabileceğinin sinyallerini verdi. Strateji türündeki bir oyunu, kontrolcü ile oynamak her ne kadar kulağa oldukça zor geliyor olsa da, en azından klavye ve fare desteğiyle birlikte tam deneyim yakalanabilir. Ayrıca, buraya tıklayarak Age of Empires IV incelememize detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2021 08:32
14 yıllık emetktar bir kasam var xbox series x almayı dusunuyorum bu oyun gelirse cok playsatıon 4 um var ama dolar kuru ve pahalıkla x box bız zor kazananlara daha uygun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2021 21:39
GTX960M ile low da oynayabiliyorum. Eğer konsollara gelirse Series X ile akar bu oyun.

Tabi ki Gamepass farkı <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
Age of Empires IV, Xbox konsollarına geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir