Agents of Mayhem için yeni bir video yayınlandı

Hakan Hervenik 1.08.2017 - 14:32
Canage a trois videosu ile üç karakterin tanıtımı yapıldı.
Volition ve Deep Silver, bugün yeni oyunları Agents of Mayhem ile ilgili yeni bir video yayınladı. Üç spesifik ajan üzerine odaklanan video, Braddock, Yeti ve Daisy'i bize tanıtıyor. Renkli kişiliklre sahip olan bu karakterler, dik kafalı ve L.E.G.I.O.N. ajanlarına acı çektirmeyi seven tipler. İzleyeceğiniz videodan sonra da bu konuda yetenekli olduklarını siz de göreceksiniz.

Agents of Mayhem için yeni bir video yayınlandı
E3 2016'da duyurulup bir süre sessiz kaldıktan sonra dönüş yapan Agents of Mayhem, 15 ağustosta bizlerle olacak. Deep Silver tarafından dağıtımcılığı üstlenilen ve Saint's Row'un arkasındaki ekip Volition tarafından geliştirilen tek oyunculu açık dünya TPS oyunu Agents of Mayhem atmosferi ile oyuncuları kendine çekiyor. Saints Row ile aynı evrende geçen ve hikaye bazında da birçok ortak noktaya sahip olacak olan Agents of Mayhem, oldukça keyifli ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatacakmış gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz günlerde +18 içerikli bir tanıtım videosu yapan oyun, bir den çok yeni karakter de duyurmuştu. Agents of Mayhem, 15 Ağustos'ta pc, PlayStation 4 ve Xbox One'da çıkış yapacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
skypeultra
skypeultra 1.08.2017 17:48
Şu süperkahraman yapımları çoğaldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Agents of Mayhem için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir