Agony'de bulunan cinsel organ göndermesi oyuncuları rahatsız etti

Furkan Güler 10.05.2018 - 15:41
Bzı oyuncular bu yüzden oyunu oynamayacak.

Madmind Studios'un geliştirdiği Agony isimli korku oyunu, 29 Mayıs tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak. Farklı tarz tasarımları ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran oyun, bugün yayınlanan hikaye fragmanları ile oldukça tepki aldı. Hali hazırda içerdiği şiddet ve cinsellik öğelerinden dolayı daha çıkmadan onlarca ülkede yasaklanan oyun, konsollarda sansürlü bir şekilde oynanacak. Ancak son yayınlanan hikaye fragmanında neredeyse her sahnede gözüken vajina göndermesi bazı oyuncuları rahatsız etti. Yaratıkları kafalarında ve sırtlarında bulunan vajinaya benzer çizimler, bunun yanında oyunun logosunun vajinaya benzemesinden dolayı çoğu oyuncu oyunu oynamayacak.

Agony, cinsel organ göndermeleri yüzünden oyuncuları rahatsız etti

Çıkana kadar gündemde kalacak olan oyun, bakalım oyunculara bekledikleri atmosferi verebilecek mi? Cehennemde geçen hikayesi sayesinde ilginç bir yapıda olan Agony'nin seslendirme tarafı ise beklenenden daha iyi duruyor. Yine de bu tarz korku oyunlarında senaryonun büyük bir rolü olduğundan, Agony'nin bu tarafta güçlü olması gerekli. Oyunda yedi farklı son bulunacağını söyleyen geliştiriciler, bu açıklamasından sonra hikayeyi merak eden oyuncuların gönlüne su serpmeyi başardı.

Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
RolanD
RolanD 15.05.2018 11:01
Rahatsız olan oynamasın bu kadar basit. Bu oyunu bağlamaz her kitleye hitap edecek diye bir hedefi yok zaten. İlk fragmandan beri beni çok heyecanlandırıyor, eleştirmenlere bakmadan oynayacağım nadir oyunlardan biri olacak.
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 03:34
Cok basit bir yorum yapıyorsun ama bu o kadar basit bir olay degil. Böyle sacma sapan oyunları dünya piyasalarına sızdıran cetelerin derdi cok baska.Bu olayın uyusturucu ticaretinden farkı yok.Tamamen toplumun ahlak anlayısına kasteden bir yapım.Tabi sende böyle bir duyarlılık varsa anlayabilirsin..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2018 18:07
Bu gibi yapımları sistematik olarak dünyaya pazarlayan bu çetelerin tek hedefi var: insanları cinselliğe özendirmek ve toplum yapısını bozmak. Bu şeref yoksunlarına yaptırım uygulanmalı. Bu yapılan uyuşturucu tacirliğinden daha kötü bir durum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2018 20:47
Cinsellik üzerinden para kazanma hırsı işte Türk dizileri ve komedi filmleri bunu günümüzde fazlaca yapıyor zaten. Rahatsız olan çıkmadı henüz nedense
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2018 22:38
Ulan donumuzu indirsek zaten göreceğiz nedir bu sansür merakı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2018 15:25
İddaa ediyorum bu oyun her açıdan dini inancınızı zedelemeye yönelik yapılmış bir oyun.Bu videoya kadar bu düşüncede değildim ama artık her şey kendini gösteriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Agony'de bulunan cinsel organlar oyuncuları rahatsız etti
İlginizi Çekebilir