Korku oyunu Agony'nin sansürsüz versiyonu çıkış tarihi belli oldu

Ahmet Özçilingir 18.10.2018 - 10:14
Cehennemin dibinde geçen oyun

İlk duyurulduğunda oldukça ilgi çekici görünen Madmind Studio'nun geliştirdiği korku oyunu Agony'nin sansürsüz versiyonu sonunda çıkacak. Yapımcı Madmind Studio, oyunun başarısız satış performansının ve optimizasyon sorunlarının tepki çekmesinin ardından, Agony'nin sansürsüz versiyonunu iptal ettiklerini duyurmuştu. Ancak Agony'nin sansürsüz versiyonu yayınlanacak. 

Agony'nin sansürsüz versiyonu ne zaman çıkacak

29 Mayıs 2018'de yayınlanan korku oyunu Agony'nin sansürsüz versiyonu için bir çıkış tarihi verildi. Agony'nin sansürsüz versiyonu 31 Ekim 2018'de yayınlanacak. Yapımcı Madmind Studio, Agony'nin sansürsüz versiyonunu iptal ettiklerini duyurmuştu.  Agony'nin sansürsüz versiyonu olan Agony: Unrated'in, oyunun çıkışından bir süre sonra geleceğini açıklamıştı. Yapımcı firma Steam üzerinden yaptığı açıklamada, firmanın finansal zorluk içinde olduğunu ve Agony Unrated'in iptal edildiğini duyurmuştu. ancak görünen o ki yapımcı stüdyo geri adım atmış durumda. Yürüme simülasyonu türündeki Agony yayınlandıktan sonra beklentileri karşılayamamıştı. Sadece korkutucu bir atmosferde geçen oyunda, oynanış dinamiği yönünden hemen hemen hiçbir dinamik bulunmuyordu. beklentileri karşılayamayan oyun Steam'de de oldukça kötü yorumlar almış durumda. Bakalım içerdiği çıplaklık unsurları ile tepki çeken Agony'nin sansürsüz versiyonu oyunun satışlarını arttıracak mı?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2018 14:45
sansürsüz meselesi de değil olay, oyunu kırptılar deli gibi. kırpılan yerler geri gelmeli, downgrade zaten yedi bitirdi bütün olayı. oyunun betası retailden daha iyiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2018 13:04
agony için bir bağcılar dlc'si gelecekmi acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2018 12:11
Oynayış kontroller vs iğrençti. Ana hikaye artı şu camış hatunla da oynayıp bitirdim. Asla geri dönme planım yoktu lakin sansrsüz içeriği mk da kaldırılmadan önce bi videoda izledim, şahaneydi :) Gelirse açar tekrar oynarım valla hikayeye etki edecek kadar içerik var çünkü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Agony'nin sansürsüz versiyonu için çıkış tarihi verildi
İlginizi Çekebilir