Akademi Ligi şampiyonu Galakticos oldu

Özgür Deveci 29.03.2021 - 16:26
Akademi Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi sona erdi. Galakticos Akademi, mevsimi şampiyon olarak tamamladı.

1907 Fenerbahçe Espor, 5 Ronin, Beşiktaş, Dark Passage, fastPay Wildcats, Galakticos, Galatasaray Espor, NASR eSports, Papara SuperMassive ve Team AURORA Akademi takımlarının mücadele ettiği Akademi Ligi'nde şampiyon belli oldu. Finalde Team AURORA Akademi’yi mağlup eden Galakticos Akademi şampiyonluğa ulaştı.

Akademi Ligi finali Galakticos Akademi ile Team AURORA Akademi takımlarını karşı karşıya getirdi. Galakticos Akademi lig aşamasını 14 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile ikinci sırada tamamlamış ve yarı finalde Papara SuperMassive Akademi’yi 3-0 mağlup ederek final biletini almıştı. Team AURORA Akademi ise lig aşamasını 13 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile 4. sırada tamamlamış, yarı finalde Galatasaray Espor Akademi’yi 3-2 mağlup ederek finale yükselmişti.

Akademi Ligi şampiyonu Galakticos oldu

LoLespor heyecanı, VFŞL KMF ile devam edecek

Galakticos Akademi ile Team AURORA Akademi’yi karşı karşıya getiren final serisi 28 Mart’ta oynandı. Özellikle yarı finaldeki performansı sebebiyle GAL Akademi finalin favorisi olarak görülüyordu. İlk iki maç itibariyle beklentiler karşılandı. Üst koridordaki Pr1me’ın Aatrox performansları eşliğinde GAL Akademi seride 2-0 öne geçmeyi başardı. Üçüncü maça girilirken AUR Akademi, Pr1me’ın Aatrox’unu yasaklama kararı aldı. Aatrox tehdidinin ortadan kalkması AUR Akademi’nin daha rahat oynasını sağladı. Rhioni’nin aldığı Beşte Beş ile birlikte seride durum 2-1’e geldi. Dördüncü karşılaşmaya geçtiğimizde Pr1me yeniden Aatrox ile Vadi’ye indi. GAL Akademi baştan sonra mücadeleyi kontrol altında tutmayı başardı. AUR Akademi mücadelenin ortalarında çaldığı Baron güçlendirmesiyle umutlansa da GAL Akademi’yi durdurmak mümkün olmadı. Takım, Nexus’u bir kez daha düşürdü ve 3-1’lik skorla şampiyonluğa uzandı.

Final serisiyle birlikte Akademi Ligi 2021 Kış Mevsimi sona erdi. LoLespor heyecanı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finalleri ile devam edecek. 17 Nisan Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak gerçekleşecek maçların tamamı LoLespor’un YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak LoL Esports adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Akademi Ligi şampiyonu Galakticos oldu
İlginizi Çekebilir