Akıllı ceketler geliyor

Furkan Güler 26.09.2017 - 11:14
Goole ve Levi's ortaklığı ile ceketlerimiz de akıllı olabilir.

Farklı teknoloji alanlarına yapmasıyla ünlü olan Google, bu sefer ünlü kıyafet üreticisi Levi's ile birlikte üzerilerinde çalıştıkları projenin sonuna geldi. Verilen bilgilere göre geliştirilen akıllı ceket, daha çok bisiklet sürücülerine hitap ediyor. Ceketin sol kol tarafında yer alan kısımda, telefonunuz ile bağlantı kurabilecek bir verici bulunmakta. iOS ve Android destekli bu verici sayesinde akıllı ceket kullanıcıları, Jacquard uygulamasının yardımı ile mesaj atabilir, gideceğiniz lokasyonu sesli duyabilir, müziği kontrol edebilir ve sesli mesaj atabilirler.

Google'dan yeni bir proje daha geldi

Telefonu cekete yerleştirdiğini cihaz ise USB üzerinden şarj olabiliyor. Söylenenlere göre bu cihazın şarjı 2 hafta gidebiliyor. Bu cihazı ceketten çıkardığınızda ise ceketi istediğiniz gibi yıkayabiliyorsunuz. 2 Ekim 2017 tarihinde satışa sunulacak olan bu cekeli Levi.com üzerinden veya seçkin Levi's mağazalarından satın alabilirsiniz.

Akıllı ceketler geliyor

Ceketin Türkiye'de hangi mağazalarda satılacağını bilmiyoruz ancak muhtemelen merkezi Levi's mağazalarında ceketi gidip deneyebilirsiniz. Levi's yetkililerinin verdiği bilgiye göre ceket, tam olaral 350 dolar fiyatından satılacak. Muhtemelen bu ceketi ülkemizde oldukça yüksek bir fiyattan satın alacağız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2017 23:08
benim uzun zamandır düşündüğüm bir proje fakat benim fikrim daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2017 19:45
Bir akıllı ceket eksikti o da oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Akıllı ceketler geliyor
İlginizi Çekebilir