Aksiyon oyunu Witchfire için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 12.04.2019 - 09:27
Wtichfire'dan kısacık video

The Vanishing of Ethan Carter'ın geliştiricilerinin yeni oyunu Witchfire için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. The Game Awards 2017'de duyurulan oyun, etkinliğin de en dikkat çeken oyunlarından biri olmayı başarmıştı. the Astronauts Studio tarafından geliştirilen oyundan bir süredir haber alınamıyordu. Geliştirici Witchfire için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

The Vanishing of Ethan Carter'ın geliştiricilerinin yeni oyunu Witchfire için yeni bir oynanış videosu

Korku, gizem, bulmaca türünü harmanlayan The Vanishing of Ethan Carter çıktığı dönemin ses getiren yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Yapımcı firma yeni oyunu ile bam başka bir türe yelken açıyor. Nişancı dinamikleri ve birinci şahıs bakış açısı ile dikkat çeken oyundan 12 saniyelik yeni bir video geldi. Yayınlanan videoda özellikle ses efektleri dikkat çekiyor. Oyunun karanlık  ve fantastik bir atmosfer ile birlikte aksiyonu bol hızlı bir oynanışa sahip olması bekleniyor. First Person Shooter oyunu olan Witchfire hakkında çok fazla bilgi paylaşılmadı. Witchfire Playstation 4, PC ve Xbox One için geliştiriliyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2019 00:10
artık şu video başındaki reklamlar çok sıktı. videolara engeli çakıp rahatladım. videoları başka yerden izlemeye başladım. insanlara izlemeyeceği bir şeyi zorla izlettiremezsiniz

---------------------------------------------

Player için bazı çalışmalarımız var, yakında düzelteceğiz. Eleştiriniz için teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aksiyon oyunu Witchfire için yeni bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir