Aksiyon RPG Dragon Ball oyunundan ilk video yayınlandı!

Ersin Kılıç 29.01.2019 - 10:24
Oyun PC platformuna da geliyor!

Arkasından gelen birçok anime ve mangaya ilham kaynağı olmaya başaran Dragon Ball serisi için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir duyuru gelmiş ve Project Z isimli aksiyon RPG oyunu ortaya çıkmıştı. Akira Toriyama'nın ilk olarak 1984 yılında kaleme aldığı efsane serinin yeni oyununa ait ilk video ise nihayet yayınlandı.

Aksiyon RPG olan bir Dragon Ball oyunu geliyor

Bandai Namco firması yayınladığı ilk video ile oyunun nasıl bir atmosfere sahip olacağını da gözler önüne serdi. Yayınlanan videoya baktığımızda dövüş sahnelerinin daha önce çıkan oyunları aratmadığını görüyoruz. tabi serbest dolaşım kısmına dair bazı sahnelere de yer verilmiş ama bu sahnelerin oldukça kısa olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun hikayesi hakkına, daha doğrusu geçtiği dönem hakkında net bir bilgi olmasa da muhtemelen adından ve videodan anlayabileceğimiz gibi Z döneminde geçiyor olacak. 

Konsollar dışında PC platformuna da geleceği belirtilen oyunun bu yıl içerisinde çıkacağı da açıklandı. Dragon Ball Project Z olarak adlandırılan oyunun bu ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aksiyon RPG Dragon Ball oyunundan ilk video yayınlandı!
İlginizi Çekebilir