Aktör Tom Sizemore'dan üzücü haber

Murat Oktay 20.02.2023 - 21:03
Aksiyon filmlerinin kahraman askeri Tom Sizemore'dan üzücü haber geldi. Sanatçı Los Angeles'taki evinde anevrizma geçirdi.

Er Ryan'ı Kurtarmak, Kara Şahin Düştü, Pearl Harbor, Katil Doğanlar gibi filmlerde roller alan ünlü oyuncu Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Aktör Tom Sizemore beyin kanaması geçirdi

61 yaşındaki aktör, geçtiğimiz Cumartesi günü evinde iken beyin kanaması geçirdi. Aktörün menajeri Charles Lago, sanatçının durumu hakkında "Bekle ve gör" dedi. Yani durum belirsizliğini koruyor. Sanatçının şu anki durumunun kritik olduğunu ve iyileşme süreci için de henüz açıklama yapmak açısından erken bir dönem olduğunu belirtti.

Aktörün beyaz perde de ilk büyük rolü, Tom Cruise ile birlikte oynadığı Doğum Günü Dört Temmuz filmi olmuştu. Bunun yanında birçok filmde de "babacan" ve "korkusuz" karakterleri canlandırması, onu sinema severlerin gözünde yüceltmişti.

Ancak aktörün gerçek hayattaki kişiliği ise daha farklı. Daha önce uyuşturucu ve şiddet kullanımı suçu ile birkaç defa hapise de giren aktör şiddet yanlısı bu tutumları için de çok eleştirilmiş ve cezalandırılmıştı.

Kişisel tavırlarını tasdik etmesek de aktörün sanat yaşamı boyunca birçok ödüle aday gösterildiği ve kazandığını da söylememiz gerekiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2023 23:25
Er Ryan'ı kurtarmaktaki emmi bu..
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2023 07:36
:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aktör Tom Sizemore'dan üzücü haber
İlginizi Çekebilir